Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula111111

Minęło kilku lat od ślubu, a mąż chyba ciągle jest zły, że nie z nim miała 1 raz

Polecane posty

Gość nie trzeba bylo sie szmacic
zona nie zaluje niczego, bo mialem w zyciu wiele innych szalenstw, innego typu, sprobowalem narkotykow, mialem wiele szalonych imprez, sprobowalem awantur (raz nawet po meczu bralem udzial w awanturze), czynow chuliganskich (bojki i starcia), skoczylem na bangie, wytauowalem sie i spelnilem wiele swoich szalonych marzen

wiec sam seks to nie wszystko

mam swoja jedna i jedyna, na ktora mnostwo facetow sie slini i ona mi starcza gamoniu, nie dosc ze piekna, to jeszcze dziewica byla

Gość żonaaaaaaa
więc szukasz upustu gdzieś indziej , ciekawi mnie twój przypadek bo może jestem ograniczona w swych poglądach ale takich małżeństw jak wasze to nie ma zawiele jestem ciekawa czy twoja żona też ma takie poglądy i jeszcz zmień pseudo bo to jest wulgarne i świadczy o twoim ograniczeniu

Gość maz kochanej zony
zmienilem nicka. moja zona tez aniolkiem nie byla, zdarzalo jej sie wypic, zapilic trawke, czy wyzywajaco i skapo ubrac, ale na seks ma podobne poglady do mnie, chociaz moze nie tak rygorystyczne, bo twierdzi, ze jakbym nie byl prawiczkiem to by to jakos z bolem przebolala :p i twierdzi, ze jakby nie byla dziewica to ja na pewno tez bym to jakos przebolal, tylko tak gadam, ale w rzeczywiosci bym sobie poradzil :p

Gość Dżiiinaaa
ja juz uciekam...autorce i żonie zycze powodzenia w rozwiazaniu tego problemu by nie tkwic w tym jak w marazmie:/ sobie szczescia by taki problem mnie nigdy nie spotkal...a Panu zycze dotrwania w wiernosci nie tylko swoim idealom;) Dobranoc

Gość maz kochanej zony
mamy wyzsze wyksztalcenie i dobre prace, jesli cywilizowanymi ludzmi, ale nie jestesmy aniolkami

Gość maz kochanej zony
dobranoc

Gość rada dla prawiczkow
bierzcie tylko dziewice bo potem bedziecie mieli problem

Gość uupupppppppppppppppppppppppppp

Gość pierwszym partnerem seksualnym
kobiety powinien byc jej maz

Gość ciężki temat
ale należy spojrzec też z drugiej strony . dla faceta prawiczka to nie jest za ciekawa sprawa . chociażby z tego względu że on przeżywa wszystko że swoją żoną a ona już pewnie wszystko to robiła z innymi więc ja mu się niedziwie ale wiedział co bierze i musi ponieśc konsekwencje niestety . osobiście uważam że należy wybierac partnera tak aby zań nie było żadnych wypominek itp itd

Gość do ciężki temat
popieram cie, bardzo madra wypowiedz, sa tu widac jeszcze inteligetni ludzie, pozdrawiam

Gość marcoweczka
nie mozna generalizowac ze kazda nie dziewica na slubnym kobiercu to cyt.''szmata itp.'' wszystko chyba zalezy od relacji z partnerem i szczerych rozmow o tym co i z kim mimo iz to bolesne ale potem nie ma niedomowien , albo sie to akceptuje albo nie ,gdybym wiedziala ze moj mąż mial przede mna inną dziewczyne chyba bylabym spokojniejsza bo jakoś trudno mi uwierzyc (znając jego temperament)ze kiedys nie sprobuje z inną

Gość ciężki temat
ja niegenarilzuje tylko będę robił tak abym niczego nie żałował :) aprzyznasz mi rację z tym co napisałem powyżej

Gość do ciężki temat
100% racji. Facet, który nie spał wcześniej z żadną nie powinien się żenić z kobietą co spała z innym(a zwłaszcza z innymi!) bo nie będzie z tego dobrego małżeństwa

Gość uwazam ze rozwod najlepszy
maz cie nie szanuje, wypomina cie, rani cie, zagroz mu rozwodem

Gość Facet Taki Sobie
Bedzie rozwod cos czuje, facetowi ta zona z dnia na dzien coraz bardziej puszczalska sie bedzie wydawac i coraz bardziej bedzie sie meczyl

Gość bez sensu takie malzenstwo
facet sie nie wyszlal wiec cie potem zdradzi

Gość marcoweczka
czyli co? pierwzsy wariant oboje na slubny kobierzec w czystości piekne ale malo realne drugi -on się wyszalal ,ona dziewica -chyba dla faceta nic lepszego bo nieistotne czy bedzie im dobrze wazne ze nieruszana no i po trzecie ona byla z jednym on prawiczek hmm nienajlepiej po czwarte ona z kilkoma facet prawiczek totalna klapa a piąty wariant oboje się wyszumieli za mlodu ,jaka perspektywa ,chyba dobrze bo są kwita,czy też ona ''szmata''? a on oki

Gość Dżiiinaaa
no i tak źle i tak nie dobrze..wszyscy co sie wypowiadaja to chyba sa przed sexem a Panom to juz wogole pasowalby wariant ona dziewica on po przejsciach a jak:P A co do tego ze ludzie powinni wiazac sie z osobami o podobnej przeszlosci i teraz pytanie do was..ja na pierwszej ani na drugiej ani na 10 randce nie pytam sie facetowi ej robiles juz to?? nie wskakuje pierwszemu lepszemu do lozka..byl czas by sie poznac etc...i teraz sytuacja..spotykamy sie pol roku zakochalam sie on tez i nagle rozmawiamy o sexie...i ja mowie mialam jednego a on mowi a ja jestem prawiczkiem..milo bylo papa?? A co z uczuciem...wiec jak ktos mi pisze z nalezy sie wiazac z podobnym do siebie..to wy chyba na 1 spotkaniu gadacie juz na tak osobiste tematy albo pakujecie sie sobie do wyra..smiech na sali! i kto tu komu morały powinien prawić?..wstyd!

Gość Dżiiinaaa
zreszta zaczynanie zwiazku od gadania o sexie..ja bym pomyslala no tak facet chce mnie do wyra zaciagnac bujaj sie koles...i tyle. Niektorzy naprawde załuja swojej decyzji. Znam jeszcze taka sytuacje..Dziewczyna byla z chlopakiem kilka lat w zwiazku i jak wiadomo sypiali ze soba i byli dla siebie pierwszymi partnerami.On zginal w wypadku samochodowym...i co teraz? Spotyka na swojej drodze prawiczka no tak sie trafil i teraz ona mu mowi byl ktos..to mimo ze pajają do siebie uczuciem musza sie rozstac bo on prawiczek a ona "nieczysta" i to nie ma szans! ograniczone myslenie nic wiecej..Ci co tak mysla ..wspołczuje głęboko nie chcialabym trafic na takiego faceta!!!

Gość do dzina
ale prawiczek to zly kandydatek, bo watpie, ze bedzie cale zycie z pierwsza partnerka, albo nigdy jej nie zdradzi, tak to juz jest z facetem, moze jak kobieta tez jest dziewica to ten prawiczek wtedy jest pewniejszy

Gość maz kochanej zony
ja dodam od siebie, ze naprawde nie wiem co by bylo jakby zona nie byla dziewica, na pewnie bym to strasznie przezywal i nie wiem czy bym sie z tym pogodzial, w kazdym razie zona uwaza mnie za inteligetnego faceta i twierdzi, ze na pewno by to niczego nie zmienilo w naszej milosci jakby ona nie byla dziewica albo ja bym nie byl prawiczkiem, ze i tak bysmy byli dla siebie pisani, no ale ona to straszna idealistka jest

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość zona nie powinna miec wiekszej
przeszlosci niz maz

Gość swawolny janek
zle sie prowadzilas za mlodu, to teraz ponies kare, ze maz ci to wypomina. i ma racje

Gość nie brac prawiczkow na mezow

Gość MonikaBa
Ależ to smieszny temat,akurat taks ię sklada że moj mąż był prawiczkiem a ja miałam partnerów przed nim.Nigdy nic na ten temat nie powiedział i nie wyobrażam sobie jakby mogł z tego czynić zarzut.Uważam że takie podejście męszćzyzny jest niedopuszczalne i naganne.Raczej powinnien docenić pewne sprawy .Mam nadzieję ze to wyjątek.M

Gość gość
śmieszna to ty jesteś szmato