Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza 24

Bardzo proszę o poradę

Polecane posty

Gość Aisza 24

Witam. Czy mogę wysłać na adres mejlowy szkoły swoje cv i napisać w ten sposób: " Witam! Pozwolilam sobie wysłac do Panstwa cv ze swoja oferta. Bardzo prosze o wydrukowanie i przekazanie Dyrekcji szkoly. Z gory dziekuje Szukam pracy po calym wojewodztwie i do kazdej szkoly niestety nie moge dojechac osobiscie, tym bardziej ze wlasciwie wysylam dla zasady, bo do kazdej z tych szkol dzwonilam i mi odmowili. Czy to bedzie wielkim nietaktem? Z gory dziekuje i pozdrawiam Wszystkich Forumowiczow:)

jasne, ze tak. ja bym w kazdym razie tak zrobila. tylko zamiast Bardzo prosze o wydrukowanie i przekazanie Dyrekcji szkoly. Z gory dziekuje napisalabym cos..... Bardzo prosze o przekazanie wyzej wymienionej oferty do odpowiedniego departamentu lub Dyrekcji( sama nie wiem jak to oficjalnie ujac) . Serdecznie dziekuje za pomoc i czas poswiecony na zapoznanie sie z tekstem CV.

Gość Aisza 24
Idioto/tko jak skonczysz studia i zaczniesz szukac pracy to przestaniesz sie glupio podszywac, na szczescie oprocz takich przyglupow jak Ty siedza tu tez madre Osoby, ktore udziela mi mam nadzieje kompetentnej porady

Gość Aisza 24
Swinkowaaa na Ciebie to zawsze mozna liczyc, moj nick Micitanka84 mi cos nie wchodzi, juz raz mi pomoglas jak bylam w Irlandii z tlumaczeniem. Jestes bardzo pomocna Osoba. Buziak dla Ciebie:*

Gość Aisza 24
Z tym wydrukowaniem tez mi nie pasowalo, napisze tak jak mi doradzilas, pozdrawiam Cie serdecznie:)