Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAŻYSTKA - POMOGE DORADZE!!! ZAPRASZAM

Polecane posty

vinca - nie ma sprawy od tego jestem :) cukrowa wata - ty masz 15 lat?? Dziewczyny w meilach podpisujcie sie nickami z tego forum, bo dostaje tyle meili ze nie wiem ktorw od ktorej :D

mmmj - nie dostałam meila, ale podkłady sa dobre z Lirene, z Rimmela, z Astora(troche drozszy-50zl) precelek-odpisze jutro bo zasypiam nad klawiatura :)

Gość katarzynka34
jak sie malowac oczy aby ukryc i zmniejszyc ich zaczerwienie ?

katarzynka - ale w ktorym miejscu masz je zaczerwienione??moze jest to spowodowane jakims uczuleniem

Gość katarzynka34
powieki mam czerwone i troche bialka mozliwe ze od uczulenia czy istnieje jakis sposob zeby zmniejszyc to zaczerwienienie?

po pierwsze musisz isc do alergologa lub dermatologa, mozesz je przytuszowac baza pod makijaz lub pudrem ale matujacym i jakims takim lepszym, np Lirene albo Rimmel

Mozesz smarowac tez mascia witaminowa.Ide spac dobranoc, jak cos to piszcie ja jutro odpisze :)

Gość katarzynka34
dziekuje za odpowiedz milych snow:)

Gość precelek
Madziutka, pewnie dostajesz tyle mejli że nie wyrabiasz się z odpisywaniem.....?:)

Gość precelek
Dzięki Madziutka! swietne te makijaże ze zdjęć. Dzięki za pomoc:*

Gość Kahaha
helu. Madziutka wyslalam Ci maila i wielkie dzieki. Czekam na odp. jestes boska :D

Gość milllla
Witam:), jestem naturalną blondynką, o średnim odcieniu blondu, niedawno przefarbowalam się na ciemny brąz, odziwo doskonale pasuje mi ten odcień:)..mam bardzo jasna cere, niebieskie oczy(raczej o cieplym odcieniu) oraz pełne usta. Proszę podpowiedz mi jakich kolorów cieni do powiem moge używać na dzień, i jakich ciemniejszych na wieczorne wypady. Dodam iż zależy mi na jaknajlepszym podkreśleniu koloru moich oczu, ale tak, bym nie wygladała jak laski z teledysków, co maja full cieni na oku;) Z góry dziekuję i pozdrawiam :)

Gość Justka_k
Mam małe, szaro - niebieskie oczy, brązowo - popielate włosy, dość jasną cerę z widocznymi przebarwieniami po trądziku i wąskie usta.W jaki sposób wyeksponować oczy i usta, a ukryć przebarwienia. Proszę o radę.

Kahaha - odpisałam na meila :) milllla - beda ci pasowac stalowy błekit, granat, fiolet szarosc, ceglasty, nie nakładaj duzo cieia tylko wymodeluj oko roznymi odcieniami cieni.Tylko pamietaj w wewnetrznym kaciku jasny cien a w zewnetrznym ciemny.Jesli podasz meila wysle ci makijaze odpowiednie na dzien i na wieczor :) Justka_k - przebarwienia masz na powiekach??Połoz najpierw baze pod podkład beda sie lepiej układac cienie na oku.Dla ciebie odpowiednie beda pastelowe kolory i nie za mocne, poniewaz mocne uwydatniaja niedoskonałosci.Kolory takie to fiolet, morelowy, błekit, zielen, szarosc :)

Gość milllla
Dziekuję serdecznie, mój adres mailowy to: milllla85@op.pl Powiedz mi jeszcze proszę, czy mogę używać elinera by podkreslić oko, badź ciemnej kredki..i czy w ogóle pasowałby mi tak zwany- smoky eyes ?? pozdrawiam :)

Gość Kahaha
dzieki Madziutka. Wyslalam Ci nastepnego. pozdrawiam :D

Kahaha - odpisałam :) Milla - potrzebuje twojego zdjecia zeby okreslic czy ci beda pasowac kreski i przydymione oko :)

Gość milllla
Madziutka podaj prosze swojego maila to wysle jakad fotunie ;)

Gość milllla
Wyslalam :)

Gość bleble ble
jak pomalowac oczy aby wydawaly sie wieksze?? mam male oczy, chlodny odcien niebieskiego (bardziej cimny niebieki niz jasny) jasna cera(teraz to sie opale) a wlosy sredni blond ???

Gość bleble ble
dodam jeszcze ze usta maluje tylko bezbarwnym blyszczykiem:)

Gość magdalen22
Witam!bardzo sie ciesze,ze mam mozliwosc skorzystac z Twoich rad.Mam kilka pytan i jesli mozesz to odpisz mi,bede wdzieczna i jesli tylko masz czas,poczekam. 1.mam male zielone oczy i robie sobie smoky eays,taki delikatny na dzen(tylko wtedy je widac).Czy pasuje na dzien robic smoky nawet jesli jest delikatny?Podobaja mi sie jasne,blyszczace,pastelowe cienie do powiek,ale zawsze moje oczy wygladaja blado na tle calej twarzy,mimo ze je dobrze wytuszuje. 2.Do moich oczu pasuje fiolet ale czy nie wyglada on tabdeciarsko?mam duzo fioletow ale nie maluje sie nimi,bo sie obawiam czy nie jest to taki prostacki kolor? 3.Mam szerokie i dosc pulchne ramiona:/a nogi szczuple,jak sie mam ubierac?wiem,ze nie dla mnie bluzki z bufkami ale co jeszcze? 4.Czy zna Pani jakis dobry samoopalacz,tzn,taki zeby nie mial typowego nieprzyjemnego zapachu. Z gory dziekuje i pozdrawiam:)

czesc,moglabys mi poradzic jaki mam robic makijarz i jaka fryzure robic? Mam bardzo jasna cere,jestem szatynka,mam duze ciemnobrązowe oczka.Wlosy akutalnie siegaja mi poza ramiona a u gory sa krotko sciate abym je stawiala sobie hehe no i mam krotka ukosna grzywke.Od dluzszego czasu mam taka fruzyre a chcialabm cois zmienic tylko nie wiem jak :( Aaa...dodam ze mam dosc okraglą buziuchne :( z gory dziekuje :)

hej, fajnie,że mogę skorzystać z twojej rady i pomocy otóż: w piątek wybieram się na bal magisterski chciałabym abyś udzieliła mi kilku wskazówek odnośnie makijażu :):) jestem naturalną blondynką, cerę mam raczej bladą, oczy duże i zielone, niestety po odstawieniu anty pogorszyła mi się nieco cera, czasami wyskoczy mi kilka pryszczy, na dodatek potrafią pojawić się na dekolcie i placach mam w związku z tym kilka pytań:) 1) jak powinnam umalować oczy, jakim kolorem ??( jeśli to ma znaczenie to sukienka, którą będę miała na sobie jest w kolorze ciemnego, ziemistego brązu, obszyta na dole i biuście złotą nitką), czy robić kreski?? 2) czy wystarczy jeśli tylko na twarz i szyję nałożę podkład?? nie chciałabym używać jeszcze sypkiego pudru???? 3) czy na dekolt też powinnam nałożyć fluid??? No i w ogóle jak powinien wyglądać takie balowy, wieczorowy make-up, z góry dzięki za odpowiedź :):):)