Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAŻYSTKA - POMOGE DORADZE!!! ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość buzinka778788
hejcia mam pytanei jakie kolory i czy jest jeszcze modny balejzaz?

Madziutka mam pyt.,do czego moge nosic taka tunike?mysle,ze do czarnych leginsow napewno a czy do szarych?no i co o niej myslisz,nadaje sie do mojej figury-jablko:o,pozdrawiam

Gość misianhbnb
hej potrzebuje rady... mam ciemne blond włosy, średnio jasną karnacje, oczy szaro-piwne, bardzo długie rzesy no i najgorsze mam skóre skłonna do drobnych pryszczy... moje pytanie brzmi, a raczej pytania;) : jakimi kolorami cieni malowac oczy? jakaś rada jek tuszować zaczerwienienia zwiazane z trądzikiem? jak nazywaja sie cienie ktore daja maksymalny efekt połysku, chyba sa z brokatem, czesto osoby w programach rozwywkowych TV takie maja i strasznie mi sie podobaja. prosze o pomoc...

Gość Myuki
czesc! Mam brązowe włosy, szare oczy i bardzo jasna cere chciałabym sie dowiedzieec jaki makijaż bedzie dla mnie, cien do oczu, jaki błyszczyk/szminka? dzieki

Gość anka

Jak chodzi o bardzo dobre nauczenie się wizażu to polecam Lukomades https://lukomades.pl/ Sama bardzo często do nich jeżdżę na szkolenia i bardzo dużo się nauczyła. Fajnie prowadzą zajęcia i jest dużo praktyki.