Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAŻYSTKA - POMOGE DORADZE!!! ZAPRASZAM

Polecane posty

basiuczekk - szczerze ci powiem nie probowałam ale podejrzewam ze plamy beda takie jak po samoopalaczu :) moze troszke mniejsze

Gość Sakas
Czerwienie jest przecież straszne!! A szczególnie gdy zrobię sie czerwona a inni "burak" lub, że "spaliłam cegłe"!

Gość Aanetka
Madziutek dzieki za rady, mam jeszcze pytanie odnośnie kolorów cieni jakich powinnam uzywac. Masz jakies propozycje oprócz stonowanych beżów?

Sakas - przestan sie przejmowac tym co mowia inni, wg mnie romience sa ładne :) Pokombinuj z roznymi pudrami matujacymi z Loreala lub z Rimmela powinny byc dobre Aanetka - bedzie ci pasowac braz, bez, szmaragd, zielen,koralowy, ceglasty, fioletowy, pomaranczowy, złocisty, zółty, miedziany:)

Gość Madzialenaab
Mam szaro-zielone oczy, czarne wlosy i raczej jasna karnacje... brwi staram sie przyciemniac henna, bo naturalnie sa takie bez koloru...-jak u starszej pani... i nie mam zielonego pojecia jaki kolor najlepiej by pasowal do moich oczy.. wiem ze zielenie, beze i szarosci, ale co do tej zieleni to czy to nie bedzie dziwnie wygladalo?? www.jamaica1234.photoblog.pl to jest photoblog z moimi zdjeciami-moze jakos mi doradzisz co fajnie by mi pasowalo?? Z gory dziekuje i pozdrawiam!!

Gość a ja szukam dobrej bazy
pod makijaż. chcę sama pomalować się do ślubu, a mam strasznie swiecącą cere. tzn. tłustą. po godzinie od pomalowania juz sie swieci. bazy nigdy nie uzywałam i nie znam sie na tym. cena do 120 zl. moze firmy MAC? ale nie wiem gdzie to kupic.

Przepraszam ze nie odpisywałam ale nie miałam dostepu do internetu Madzialenaab- a dlaczego uwazasz ze sam zielony bedzie zle wygladal??mozesz zrobic cieniowanie roznymi odcieniami zieleni tylko pamietaj o zasadzie w wewnetrznym kaciku jasniejszy a w zewnetrznym ciemniejszy.Bedzie ci tez pasowac cien w kolorze slomkowo-zoltym, kosci sloniowej, pomaranczowym, złocistym, fioletowym i ceglastym a ja szukam dobrej bazy - jesli swieci ci sie twarz uzyj podkładu matujacego, np taki co sie nie sciera przez 16 godzin chyba z Loreala, jest wiele roznych baz pod makijaz np Infinity,z Loreala sa tez dobre, pojdz do dobrej drogeri np Natura czy Rossman tam ci panie doradza firme

Gość powtorkaaaa
Madziutka czy mozesz doradzic mi? mam jasna karnacje, szaro niebieskie oczy, piegów raczej nie mam-tlyko w lecie sporadycznie na nosie,jesli sa to raczej jasne. moj naturalny kolor włosów to ciemny blond-taki moim zdaniem mysi:P, wiec nosze jasny blond-pasemka. mam ciemna oprawe oczu- moje brwi sa dosłownie czarne, rzesy tez mam ciemne. jaki twoim zdaniem mam tpy urody? mi sie wydaje ze chłodny,ale wolałabym sie upewnic. i jakia pora roku Twoim zdaniem jestem? a jakie kolory w makijazu mi poleczasz? z góry dziekuje

Gość mały problem bo
mam zółtawą cerę, szare oczy, nijakie włosy, brązowawe, jaki makijaż jakie włosy, bardzo prosze o poradę

Madziutko napisz mi prosze jakie kolory sa teraz modne,chodzi mi o cienie do powiek jestem praktycznie zielona jesli o to chodzi,powinnam uzywac jednego koloru czy raczej cieniowac uzywac kredki do oka czy tez nie?jakie kolory mi pasuja?jestem blondynka z niebieskimi oczami,cera nie za jasna ani nie za ciemna raczej normalna

Madziutko napisz mi prosze jakie kolory sa teraz modne,chodzi mi o cienie do powiek jestem praktycznie zielona jesli o to chodzi,powinnam uzywac jednego koloru czy raczej cieniowac uzywac kredki do oka czy tez nie?jakie kolory mi pasuja?jestem blondynka z niebieskimi oczami,cera nie za jasna ani nie za ciemna raczej normalna

powtorkaaaa - jestes typem chłodnej jesieni, beda ci pasowac cienie w roznych odcieniach szarosci z dodatkiem czarnego, stalowego błekitu, granatu, rozu, kosci słoniowej, pioletu, koralowego, błekitu mały problem bo - wyslij mi swoje zdjecie na madzia_0111@o2.pl NatiK - blondynkom nie pasuja ciemne kolory cieni ale raczej takie pastelowe stonowane np kosc sloniowa beze lekkie brazy błekit.Teraz sa modne fiolety szarosc czarny, a z jasniejszych - dla ciebie-błekity stalowe,zielen perłowa

Gość bojesiesiesiesieee
mam zielone oczy, czarne rzesy i brwi oraz od niedawna czaaarne włosy :( powiedz mi jakie kolory mi pasuja ( chodzi o ubrania ) i jakie cienie, kredki sa dla mnie najlepsze :) z góry dziekuje !

Mi sie zluszcza skora troche na twarzy, jak naloze chociaz troche podkladu to widac takie male plateczki... wiecie co na to zrobic, dopiero po jakiejs godzinie to samo sie wszystko jakos uklepuje i juz nie widac...

bojesiesiesiesieee - co do ubran to potrzebuje zdjecia, a do zielonych oczu pasuja - brazy, beze, pomarancze, fiolety,, ceglasty, miedziany I like like like - zaraz przejrze twoje fotki, odpowiedziec ci na forum czy na meila??

I like like like - kolory dla blondynek napisałam wyzej, dla ciebie dodatkowo mozesz rysowac brazowe lub szare kreski dookoła oka, troche rozu na policzki rozowy blyszczyk i bedzie super :)

a znasz jakis rozowy blyszczyk ktory nie schodzi chociaz przez dwie godziny, bo ja mam strasznie czerwone usta i sie ciagle musze czyms smarowac, jedynie szminka trzyma dluzej a blyszczyka nie moge znalezc dobrego:(?

Gość ilaaaaaaaa
ja mam jasna karnację-jestem z natury blada:P, dosyc trudno sie opalam -najpierw na czerwono. mam szaroniebieskie oczy i mam blond pasemka(z natury jestem raczej ciemna blondynka:P). o dziwo mam ciemne brwi do tego wszystkeigo.jakim jestem typem i jak powinnam sie malowac? z góry dzieki:)

Gość Beatrycze**
mam jasna cere i niebieskie oczy, oczy mam w kształcie migdałow i niezbyt duze, nie moge dobrac cieni :( lubie zielen ale nie moge dobrac odcienia lubie tez wrzos ale rozne odcienie sa nie wiem czy moge uzywac perłowego ehh ciezko prosze o rade

Gość Beatrycze**
dodam ze mam brązowe włosy takie wpadaja w rudawy kasztan

Gość Beatrycze**
włanie ja tez nie moge sobie dopasowac ktorym jestem typem urody bo troche mi pasuje z jesieni a troche z wiosny :/

Gość piwniczanka23
wiec ja tez prosze o jakas porade:) mam raczej jasna cere, z piegami i rumiencami (takze praktycznie caly czas jestem mniej lub bardziej czerwona), mam ciemne wlosy, ciemna oprawe oczu, a oczy koloru zielonego. jaki kolory, jaki makijaz pasowalby do tego typu urody?