Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spolecznosc kobiet

społecznosc kobiet

Polecane posty

Gość spolecznosc kobiet

Kobietki co myslicie omiejscu w necie poswieconym tylko dla kobiet!! Miejscu w ktorym moglybysmy znalezc wszystko, to co nas interesuje, rozmawiac na rozne tematy, dzielic sie doswiadczeniem, wrazeniami, smutkami, uzyskac roznojakiej pomocy, nawiazywac znajomosci i przyjazni, o miejcu w ktorym sa dla nas rzeczy najwazniejsz, w ktorym kazda z nas wnosilaby cos do siebie......... Mam na mysli taki portal, ktory moglby zastapic nam przyjaciolke (moze nie tak doslownie) i malo tego bylby o sto kroc razy lepszy od niej... oczywiscie byloby tam rowniez forum takie jak na kafe, miejsce gdzie mozna porozmawiac zupelnie prywatnie Napiszcie co o tym sadzicie, a moze znacie juz takia stronke? uwazam, ze w grupie jest sila, a pomagajac sobie wzajemnie mozemy tylko zyskac!!!

Gość spolecznosc kobiet
nikt nie ma zdania?

Gość Femia.pl
Wiesz, ładne marzenia, stworzyć taki portal, ale akurat w tej kwestii jest to uzależnione nawet nie od twórców portalu, ale od jego użytkowników. Oczywiście, że odpowiednia treść portalu zachęca co odwiedzin osoby o podobnych poglądach, ale w kwestii solidarności kobiecej w internecie mam pewne wątpliwości. Pewna grupa osób ciągle pracuje nad nowym portalem dla kobiet, gdzie w planach jest przyciągnięcie kobiet, które byłyby otwarte na przyjaźń i zrozumienie, ale to, czy to osiągniemy, zależy od odwiedzających go osób. W kobietach siła:). Pozdrawiam.

Gość oooooommmmygggggoooood
chyba kafeteria jest taka? :O

Gość jestem w tym wieku
kafeteria to taki portal

Gość y87 lky
kafeteria to portal dla kobiet.. ale są tutaj także pseudo mężczyźni