Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadadcdscdcs

Jak byscie sie zachowały?

Polecane posty

Gość sadadcdscdcs

Gdyby wasz wrog nr 1, osoba ktora niegdys zalazła wam za skore, kontaktowała sie z waszym mezem, w zwiazku z praca, pracuja razem w firmie...On mowi, mi ze jest jemu jej, zal bo ona nic nie umie, a ciagle dzwoni do niego z jakims pytaniem, a ja jestem na niego wsciekła!:(

Gość sadadcdscdcs
moj maz mi tłumaczy, ze on sie z nia nie pokłocił tylko ja to fakt ale wkurza mnie jak ona do niego dzwoni, a ja słysze jej głos!! kiedys byłysmy kolezankami, ale przez pewna sytuacje jeszcze nie z mojej winy w dodatku sie pokłociłysmy

Gość znów bełkot
pisz jaśniej

Gość marcoweczka
przedstaw tą sprawę konkretniej ,o co poszlo ?

Gość dorrra
musisz złapać kontakt z wrogiem twojego męża i też mu powiedz że to jego wróg a nie twój ciekawe czy on będzie szczęśliwy :P twój mąż to egoista, przecież sprawy służbowe może załatwiać w pracy a nie w domu i to z osoba która nie znosisz powiedz mu że sobie tego nie życzysz

Gość moj facet by mi tego nie
zrobil niestety, ale jesli ta kobieta cie skrzywdzila to nie ma powodu jej pomagac,a ni ty ani on. mysle, ze jesli jest to ktos zly znatury to pewnie znow cie skrzywdzi wykorzystujac meza. nie chce byc zlym prorokiem, ale wiem jakie potrafia byc kobiety.

Gość sadadcdscdcs
po prostu kiedyś mój mąż był jej chłopakiem, planowali ślub, ona była w ciąży, ale on podobał mi się naprawdę mocno, więc postanowiłam że będzie mój. Trudno, na milosci i wojnie wszystko dozowolone. Miałyśmy sporą kłótnię podczas której powiedziala mi parę niemilych rzeczy i nienawidzę jej od tamtej pory. A teraz okazało się że zaczela prace w firmie męża. :O

Gość sadadcdscdcs
podszywacz!!to pisał co przede mna!

Gość wiem co czujesz
Czyli uważasz ze ona chce Ci go odbić, i tymi telefonami go podrywa? Przynajmniej tak wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi. Jeśli tak, to Ci współczuję bo mam podobną sytuację - obca baba na siłe pcha się nie do swojego ogródka. Takie to tylko wystrzelać... :0

Gość Czasem myślę
że najlepsze są starotestamentalne zasady: oko za oko Pomyśl, kto jest największym wrogiem męża...i sie z nim zaprzyjaźnij. :)

Gość sadadcdscdcs
nie chce sie przyjazni z mezem wroga, najgorsze, jest,to, ze moj maz w pewnym sensie, jest od tej osoby zalezny, bo ona mu tam pomaga w sprawach zwiazanych z praca, dzieki niej ma zlecenia..ale z drugiej strony, wkurza, mnie to, ze ona dzwoni, po godzinach pracy z pytaniem zwiazanym z jakims tam programem , ktorego nie moze obsłuzyc..i moj maz jej tłumaczy..

Gość sadadcdscdcs
do wiem, co czujesz, ale to nie jest obca baba, ja ja znam, kiedys sie kunmplowałysmy, no własnie, kiedys, ale ona zrobiła mnie w bambuko i teraz sie nielubimy