Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEST MI SMUTNOOO

Te SWIETA BEDA DLA NAS SKROMNE

Polecane posty

Gość JEST MI SMUTNOOO

MOJA MAMA NIE WZIELA WYPLATY I MUSIALA SIE ZAPOZYCZYC ;/;/;/ ZA 200ZL SWIETA....

Najważniejsze, że będziecie razem :) A za 200 zł można wykombinować niezłe święta :)

I co z tego, że za 200 zł.? święta to nie tylko żarcie:o Ale rozumiem smutek z powodu trudnej sytuacji materialnej.

nie przejmuj sie...🌼 w swieta chodzi o to by sie przelamac jajkiem ( taka tradycja z moich okolic) , zlozyc sobie zyczenia i spedzic je z rodzina poza tym, nie trzeba wydac duzo pieniedzy, by na stole bylo pieknie :)

Gość JEST MI SMUTNOOO
macie racje,nie jest tak zle :) wiekszosc zakupow robilismy juz pod koniec lutego.moja mama jest samotna i bezrobotna(internet mamy w ramach stypendium).najgorsze jest to ze ta wyplata(alimenty i jakies tam zasilki) beda dopiero po swietach.no ale nic mowi sie trudno. moim marzeniem jest to aby poprawilo sie nam,mam nadzieje ze wyjade moze w wakacje za granice. pozdrawiam

jak ejstescie 2 to kupcie malo jedzenia zeby sie nie zmarnowalo:) moze z 2 male kawalki roznego ciasta, salatke zrobcie, jajka i majonez kupcie, biala kelbase i styknie:) 200zl to mozna sobie jeszcze poszalec:) gorzej jakbyscie mialy np 50zl:(

Gość JEST MI SMUTNOOO
trzymajcie za mnie kciuki !!! zgloszenie do pracy juz przyjete :)

Dziewczyny dobrze mówią, nie smuć się, bądź dzielna. Masz mamę, nie jesteś sama. Na pewno uda Ci się dorobić w wakacje. Wesołych Świąt:)🌻

dokladnie, powiedz mamie, ze fajnie, ze tak wyszlo, bo mozecie same zrobic swiateczne dania :) czas razem wazniejszy niz skromne swieta....poza tym, mozeie zrobic jajka faszerowane jajkami w roznych kolorach :) to zawsze zabawa i w miare tanio, a wyglada jak z wytwornej restauracji :)

Gość JEST MI SMUTNOOO
co do dan i wypiekow to zawsze same robimy :) nigdy nie kupujemy.bedzie O.K.