Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54636536

czesc od kiedy uczyc niemowlaka jesc lyzeczka?

Polecane posty

Gość 54636536

Gość 54636536
hej jest tam kto?

Gość no cóż ...
jeśli karmisz mlekiem modyfikowanym, to po skończeniu 4-go miesiąca możesz podawać łyżeczką zupkę lub jabłuszko

od pierwszych zupek czyli tak ok po 4 miesiacu zycia przynajmniej ja tak zaczelam i teraz Amelka bardzo lubi jesc lyzeczka

Gość Grunia
U nas pierwszy raz łyżeczka poszła w ruch jak Mały miał 5 i pół miesiąca i jadł swój pierwszy posiłek, który nie był mlekiem - marchewkę ze słoiczka Gerbera. I całkiem nieźle mu poszło

Boże ...Wy jakiś geniuszy macie ... :D Moja Jula to bardzo bystra i samodzielna dziewczynka ale je sama od kilku miesiąecy ....a w maju skonczy 2 latka :D

Gość mjjsjsss
acha ale to za to do najbystrzejszych nie nalezysz...

od czasu jak wprowadzasz stałe pokarmy przecież jabłuszka czy zupki nie dasz mu z butelki kaszka - taka konkretniejsza też łychą :D Mój Synek wcinał z Łyżeczki od 6 mca (czyli od początku przygody z dorosłym jedzeniem)

Gość hdjsuet
aha ładny z ciepie niedorozwój...

chanah 😘 buzia dla Boberka ;) kaszka u nas zawsze z lyzeczki .... ale ja mała karmilam :P jakos lubila te czynnosci :D ... a gdy zaczlela jadac obiady juz nasze zaczelismy ja uczyc ...sztuców ... w tej chwilii ladnie je lyzka i widelcem ..nozem jeszcze nie :D jak dziecko wyciagnie reke po lyzeczke krora je karmisz to mu ja daj ...i kontroluj co robi ........ a ty pomaranczaku się odjeb ...

aha autorce chodzi chyba o to kiedy dziecko zaczełas karmic łyzeczka a nie kiedy samo zaczeło jesc...

kamka :D pewnie tak a ja sie produkuje Tylko widzisz wqurza mnie ze ktos oczekuje odpowiedzi na pytanie nie rozbudowując nawet konkretnie wypoiwedzi. ogranicza sie do zadania pytania ..........

Acha, podeszłaś do tego gramatycznie :D łyżeczką a z łyżeczki .... no jest różnica ;) w podmiocie sprawczym :D Bobs dziękuję za buziaki :D pozdrawiamy :D