Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala18

chyba nie moge zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość Mala18

uprawiam sex ze swoim chlopakiem co weekend kilka razy myslalam ze bede w ciazy ale jednak nie! czy moge byc bezplodna?????

Gość karla2
ehhhh...kochana żeby cos takiego podejrzewać lekarze proponują regularne współżycie bez zabezpieczenia conajmniej dwa lata.

Gość ginek33
Mala, ja tak uprawiam ten seks od 2 lat i też nie jestem w ciąży. Podobno wszystko u nas ok, tylko czasowa niepłodność-leczę się, lecze i nic! Nie każdy zachodzi w kilka dni, czasem trzeba trochę poczekać. Odpowiada za to wiele czynników. cierpliwości-nie jesteś sama-jest nas naprawdę wiele-w samej Warszawie co 5 para nie zachodzi w ciążę mimo regularnego współzycia

" ehhhh...kochana żeby cos takiego podejrzewać lekarze proponują regularne współżycie bez zabezpieczenia conajmniej dwa lata."I co 2 dni a nie co weekend.

Gość Artigiana
Ja zaszłam w ciążę dopiero po 5 latach

Gość smutek i ból
Ja juz pol roku sie staram o dzidziusia i dalej nic... Smutny jest czas który ucieka a nie pozostawia owocu...

Mala18 jak co weekend to pewnie nie zwracacie uwagi na to czy masz dni płodne czy nie, bo w takim razie działacie na chybił trafił. W ciążę nie da się ot tak zajść no chyba, że ma się farta :D.

Gość ja też się staram
pół roku i nic, może dlatego, że bardzo chcemy....A moja kumpela niedawno zaliczyła wpadkę po pierwszym razie.