Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

do mezatek - wezwanie meza do wku

Polecane posty

moj maz dostal wezwanie do wku. ma juz 27 lat. jakis rok temu przerwal studia zaoczne. wlasnie zaczelismy splacac kredyt mieszkaniowy, za 3 miesiace odbieramy mieszkanie, planujemy dziecko i co maja mi meza zabrac do wojska? ja pracuje, ale cala moja pensja idzie na splate kredytu i pozyczki w pracy. wlasnie zaczynamy planowac dziecko.ktora z was byla w podobnej sytuacji? czy da sie jeszcze wymigac od wojska? dla mnie to tragedia. jak maz przestanie pracowac ja zostane bez pieniedzy, bede na utrzymaniu tesciow, bo z nimi teraz mieszkamy. dlaczego nasz kraj tak utrudnia mlodym ludziom zycie?!

Gość Ja taki fajny gość
musielibyście udowodnić że mąż jest jedynym żywicielem rodziny, ale skoro ty pracujesz to nie wiem czy Wam się uda ..

Gość do gory

Gość trzeba było wczesniej o tym
pomyslec

Gość wku nie obchodzi
w jakiej sytuacji jestescie, nie ma juz czegos takiego jak jedyny zywiciel rodziny

Gość podziękuj pis to oni
sprawili ,że nawet 40 letniego mężczyznę może WKU wezwać :o

Gość mężatka**
Współczuję Ci. Czas spędzony w wojsku, to czas stracony. A nie może jakoś zaświrować ? Może chorował kiedyś na coś ? Może znajdą się jakieś zdrowotne przeciwskazania ?? Wiem, że niektórzy jakoś umią pokombinować i nie idą.

Gość podziękuj pis to oni
typowe tłumaczenie żołnierzy jednego małego wodza "zawsze tak było" :p

z tego co wiem przysługuje odroczenie na rok na prośbę poborowego i to nie ważne z jakiego powodu , kombinuj podobno mają znieść pobór w 2009-2010 ale jak będzie tego nikt nie wie :o

Gość na cholerę ten śnieg
niech poprosi lekarza o wystawienie zaświadczenia ze ma wrzody na zołądku

Gość wspolczuje ci ...
Ja mam WKU z glowy bo mam slaby wzrok ... ale uwazam ze to strata czasu ... niech do woja ida Ci ktorzy chca ;/ a nie wszyscy ... nie jestem pacyfista, ale z drugiej strony wkurza mnie ze panstwo narzuca mi obowiazek sluzby wojskowej ...

Gość mężatka**
Mistrz cientej riposty "a nawet umieją" masz rację ... umieją u mnie to chyba już jest analfabetyzm wtórny :(