Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieczysław Szarpiskóra

Historia, która się naprawde wydarzyła...

Polecane posty

Gość Mieczysław Szarpiskóra

Nedawno znajoma ginakolog w moim mieście opowiedziała mi,że przyszła do niej 14 - letnia gimnazjalistka w ciąży. A dialog mniej więcej wyglądał tak: - Co teraz mam z tym zrobić? - Z czym moja droga? - Niech Pani z tym coś zrobi !!!! - Musze porozmawiac z Twoją mamą. Gdzie ona? - W domu. Kazała m tu przyjść i zrobć porządek! - W takim razie powiedz mi, gdzie ojciec dziecka. Skąd ta wczesna ciąża? Postaram się Ci pomóc. - Brzuch mam ze słoneczka! - Nie rozumiem. Ale dmyślam się,że spotkałas się ze swoim chłopakiem w restauracji "Słoneczna"? - Nie! To wszystko przez słoneczko. - ??? - To taka zabawa gimnazjalistów. - Możesz mi ją wytłumaczyć? - Najpierw pijemy po 2 puszki piwa. Potem dziewczyny kładą się na podłodze głowami do siebie, tworząc słoneczko. Chłopacy kolejno odbywają stosunek z każdą z nich. Kto pierwszy się zmęczy, ten odpada. Fajnie! Tylko teraz ten brzuch! - (!!! ??? !!!)

to ja mam inną, również prawdziwą: Dzieci w szkole podstawowej urządziły sobie konkurs w stylu Nieustraszeni. Jedną z prób było wypicie jak najwięcej wody z sedesu przez słomkę.