Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asy83

mam dość męża!!!!

Polecane posty

Gość asy83

nie mogę sie z nim dogadać, jesteśmy dwa lata po ślubie ( ogólnie 7 lat jesteśmy razem) a on nie wiem co sie z nim dzieje, stał się opryskliwy, zaborczy. Dziś mizgrzy się do mnie a za chwilę wybucha i kłóci się choć nie wiem o co?

Gość krara
moze przezywa jakis stres , postaraj sie z nim spokojnie pogadać

Gość poderwał koleżankę z naszej
klasy i chuuj mu ochlapł, nim wsadził

Gość asy83
sorry że poruszam ten temat ale ostatnio po kłótni wyszedł z domu i zostawił mi kartę że już nie wróci, a w rzeczywistości wsiadł w samochód i pojechał sie przejechać, wkurza mnie to jego zachowanie, bo takie rzeczy zaczynają się dziać coraz częściej, dziś na przykład wybuchł i poszedł spać do innego pokoju i chodzi obrażony choć nie wiem o co?

Gość balusia
ja mam to samo właściwie bardzo podobna sytuacja również dwa lata po ślubie prawie 9 razem a ja już nie moge wytrzymac drażni mnie

Gość asy83
to jego zachowanie świadczy tylko o jego poziomie i jest do dla mnie dziecinada, ja jak zostawił mi kartę że niby odchodzi to się tym zbytnio nie przejełam, po godzinie zadzwoniła tylko do niego na komórke żeby wrócił do domu, żeby nic głupiego nie zrobił bo nie chciała bym mieć go na sumieniu

Gość moze ma...
kogos i nie bardzo wie co dalej...