Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podniecona_und_wstrzasnieta...

Czy lubicie kobietki miśkowatych facetów...

Polecane posty

Cześć. Był temat czy lubicie puszyste panie, to było do facetów, a teraz temat czy lubicie puszystych, miśkowatych facetów. Takich z miękkim brzuchem zamiast kaloryferka (nie chodzi o mięsień piwny), takich większych, ale nie na koksowanych ABS'ów. Czekam na wypowiedzi pań, może rozwinie się jakiś fajny topic. ;) Ps. Ja lubię bo facet ma być duży żeby było się do czego przytulić, ale obrzydzają mnie napakowani sterydami lub innym szajsem...

Gość grrirrixmxaaxxmxz
kazda osoba z wiekiem robi sie "wieksza" ze tak to ujme :P jest mloda osoba jest "duza" to z wiekiem bedzie robila sie coraz wieksza :o

Gość fajny topik to sie
nie rozwinie niestety ... bo zaraz panie beda obrzucac obelgami takich miskowatych facetow ze nie umieja o siebie zadbac ;/ niestety kobiety wola tych facetow z kaloryferem :P Ps. Fajnie ze istnieja takie kobietki jak Ty Podniecona_und_wstrzasnieta... Pozdrawiam :D

Gość grrirrixmxaaxxmxz
wiec nie :P

Gość Aluś pieprzy bzdury
ja uwielbiam :)

Wy mnie trochę chyba źle zrozumiałyście. Myślicie chyba o takich co mają wielki bęben od piwska i do tego piwa na kolacje jeszcze wielka golona. Chyba że na prawdę macie taki gust że wolicie szkielety z chudymi łapkami :P. A tak na poważnie, zobaczcie co za ironia losu. W poprzednim temacie kobiety się broniły jak można nie lubić pań z wiekszą ilością ciałka itp. Teraz robią to samo na temat facetów... ;) Ja tam wolę mojego misia...:*

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie trzeba być koksem aby mieć jakieś mięśnie. ja mam a nie jestem haha :P więc facet tym bardziej może (bo ma lepsze predyspozycje 😭 )

Gość Dzebaka
Predyspozycje do malej fujary chyba, od tego czym się futruje :D Wole miśki z dużym fletem niż pakerki z koliberkiem, bądź cienkimi łapkami jak żabie udka ;)

Gość ferto
"więc facet tym bardziej może (bo ma lepsze predyspozycje )" omg, jak masz takie bzdury wypisywac, to nic nie pisz

Gość ferto
poczytaj troche o typach budowy ciala to sie dowiesz, kto ma predyspozycje, a kto nie 💤

czytałam. mimo wszystko borąc pod uwagę róznice między płciami faceci mają WIĘKSZE predyspozycje do budowy masy i rzeźby niż kobiety (nie myślę tu o kulturystkach tylko) kwestia treningu. ektomorficy mają dużo trudniej, ale nieprawda że jest to zupełnie niemożliwe. zresztą - jeśli już ktoś jest ekomor. to i "misiowaty" nie będzie - a w tym cała rzecz na tym topiku zdaje się 💤

Gość ferto
racja, ale slowa 'facet tym bardziej moze' nie jest prawda mimo wszystko. A wyzywanie facetow od szkieletow z chudymi lapkami jest w ogole zalosne

Gość ferto
aha i jeszcze to - 💤

Gość do obecnych dziewczyn
prosze powiedziec , bardzo was prosze, blagam Marcin

ja nie wyzywam. w ogóle nie mam tego w zwyczaju, czytaj uważniej :o nie da się ukryć że różne poziomy róznych hormonów mają duze znaczenie w tej kwestii, więc nie zmienię zdania - faceci mają łatwiej niż kobiety zbudować masę mięśniową i ją potem ładnie wyrzeźbić. koniec 💤 i jest to kwestia motywacji, ćwiczeń i diety. ja jestem kobietą, ektomorf po wielu dietach mających wspomagać przytycie, i jednak powoli masa powstaje (proporcjonalna do całej sylwetki rzecz jasna) sorr Autorko za odejście od tematu..

Spoko, mozecie sobie gadac. Oddaje wam swoj temat bo mam to gdzies :)

Gość ferto
akurat o wyzywaniu, to mialem na mysli autorke, nie bierz wszystkiego do siebie :) 🖐️

Podszyw ten wyżej rodem z F=23 ;/

Gość bingo pingo
mój jest mega miskiem, (waga ponad 100kg) i jest cudowny!! nie cierpię szkieletów, wszystko kwestia gustu. ja przy facecie muszę czuc się bezpieczna, dlatego musi być duży:-)

Gość ciężki temat
ja mam w miare fajne ciałko ale pracuje nad tym a chudemu jest łatwiej nabrac masy mięśniowej niż misiowatemu :P pozatym polecam siłownie

Gość mięsni sie z tłuszczu nie robi
:o

Gość ciężki temat
bingo pingo .... gadasz głupoty bo facet szczupły ale umięśniony rozwali misowatego jak tylko by chciał :P

Gość Bladzia 1a
Również uwielbiam misków, zgadzam się z wypowiedzią wyżej facet musi być duży mój Misiek 192cm = +/- 108kg