Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieprzara

bolący pieprzyk

Polecane posty

Gość Pieprzara

Cześć. Mam na szyi dość duży pieprzyk, jest to odstająca kulka. Nigdy nie miałam z nim problemów, jednak od jakiegoś tyg. mnie pobolewa(np. podczas ocierania o bluzkę). Dziś zaczeły mi wyrastać PECHERZYKI Z KRWIĄ! i troche krwawi. Strasznie sie boje....Mam długe włosy i ten wlos mi sie tam zaplątał wiec to moze od tego(nie moge go rozplatac!) Oczywiscie pujde do lekarza tylko dopiero po swietach. bez głupich odpowiedzi!!! ps. mam 13 lat. Pozdro xD

Gość białogłowa
moja siostra miala kilka krwiawiacych pieprzykow , wszystkie zostaly szybko wyciete i zbadane na szczescie nic powaznego sie nie dzialo ale usunac bedzie trzeba

Gość Pieprzara
no mam nadzieje że nic nie bedą i może mi go usuą .

Gość nie ma na co czekac
koniecznie jak najszybciej do dermatologa lub onkologa znamię musi obejrzec lekarz wszelkie zaczerwienienai, krwawienia mogą oznaczac że to nowotwór wtedy trzeba od razu usuwac są nowotwory skóry niezłośliwe ale to dopiero możńa ocenic po usunięciu znamienia i wysłaniu go do badań natychmiast do lekarza bo w przydaku nieleczonego czerniaka raczej nie ma się szans na wyleczenie, w ciągu pół roku daje przerzuty do węzłów chłonnych i innych narządów

Gość Pieprzara
pieprzyk mi usechł i przeed chwilą ODPADŁ! Nic nie krawawiło jest tylko mały ładny śladzik. Czy mam powody do niepokoju? Pozdrawiam :*:*

Gość kapustka 1
A jaki koor miał ten pieprzyk??Podraznilaś go a włos odciął dopływ krwi dlatego odpadł.Kontroluj to miejsce , ale dla pewnśći udaj się do lekarz.Pozdrawiam