Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczkooo

STARE PANNYT są zgorzkniałę

Polecane posty

hi Kobietki, jak się odnosicie do STAROPANIEńSTWA? ta która nie trafiła na swojego zazwyczaj jest okrutnie złośliwa, to wredne babsko. Choć nie chce tutaj uogólniać, no ale sorki, wyjątki potwierdzają regułę..

Racje, stare panny powyżej 27 roku życia to zgorzkniałe i samolubne samice, a nie ciepłe i kochające kobiety :o

Gość stara panna to
kobieta po 27 roku życia ???

jak na moje to juz po 25 roku jak sie nie ma faceta to juz mozna nazwa ja stara panna.. jej ,, mam nadzieje ze mnie to nie dotknie

Gość stara panna to
mam nadzieję, że ten temat to tylko czysta prowokacja, bo jeśli ktoś naprawdę uważa niezamężną 25-latkę za starą pannę... to pogratulować płytkiego myślenia...

znam ze trzy stare panny, ale takie "stare panny" z prawdziwego zdarzenia - mają po 50-ce. Są naprawdę niemożliwe :D

Gość powtarzacie się
ile to już razy było na afe omawiane? naprawdę to już nie te czasy, ze stara panna to ta, której nikt nie chciał, raczej jest odwrotnie - kobiety sa już niezalezne i nie uczepiają się ramienia byle kogo, tylko po to zeby miec obraczke na palcu

Gość chyba sama jestes stara panna
i cos cie boli przyznaj sie:D:classic_cool:

Gość te harlekiny
po czym poznajecie że to prawdziwy kawaler lub panna?

Gość polalola..
no cóż, stereotypy jak widac mają sie dobrze... pewnie, że żadna nie chce być starą panną, ale jeżeli juz jest to nie znaczy, że to najgorszy z możlliwych charakterów, znam mężatki, z którymi nie wytrzymałabym kilku dni pod jednym dachem

Nie ważne, czy nazwiesz to singlem, starą panną, czy samotną kobietą - zawsze chodzi o to samo, o kobietę, której nikt nie chciał :o Bądźmy poważni, twierdzenie, że kobieta starsza niż 25-27 lat jest sama bo tak chce jest oszukiwaniem samej siebie, bo podswiadomie chciałyby i tak mieć kogoś 🖐️

Gość polalola..
nigdy nie jest się samemu bo tak się chce, czasami się kończy związek, bo nie wyobraża się sobie wspólnego życia w małżeńswie, są też inne przyczyny.... ale to nie znaczy, ze każda stara panna to typ człowieka zgorzkniałego o takich a nie innych cechach

Gość Rypanna
Stare panny mają zawsze czystą pościel i nie wpuszczą do łóżka nikogo z brudnymi nogani.

dokadnie tak jest, kobieta bedaca sama po 25 roku zycia, to chyba nie jej osobisty wybor, mysle ze to los tak sprawil a sama chcialaby inaczej.. no coz, kazdy przeciez chce byc kochany

Gość kwasss
Nie zgadzam się. Ja jestem rozwiedziona i też robię się zgorzkniala. hihi

mleczkoo, a co, ma brać pierwszego, który ją zechce???? Tylko po to, żeby potem z dumą mówić, że jest nie panną, tylko rozwódką?????

Gość te harlekiny
Rypanna masz tak? :)

Gość stara panna to
stara panna - najgorsza obelga :P Lepiej być rozwódką, wdową, ale nie starą panną!!! Mężatka - to jedynie brzmi dumnie...

Mężatka? A po co się w ogóle żenić? Małżeństwo jako instytucja dawno się przeżyła 🖐️

Gość a ja jestem taką
to ty chyba mężatek nie widziałaś.... zwłaszcza takich po 27 roku życia które się ohajtały tuż po 20-tce :P

nie, no jasne, ze nie mozna brac pierwszego lepszego.. No ale ... znam takie dziewczyny, ktore maja 23-24 lata a nigdy nie mialy facetow, dlaczego?? ba tak naprawde nigdy nie daly im szansy... a to za brzydki a to za glypi, no ale czesto to sa tylko pozory!!

Gość Rypanna
Stare panny śpią w bawełnianej piżamie.Mam tak.

nie, no jasne, ze nie mozna brac pierwszego lepszego.. No ale ... znam takie dziewczyny, ktore maja 23-24 lata a nigdy nie mialy facetow, dlaczego?? ba tak naprawde nigdy nie daly im szansy... a to za brzydki a to za glypi, no ale czesto to sa tylko pozory!!

Gość te harlekiny
a co ma zgorzknienie do stanu cywilnego?

Gość polalola..
to, ze stereotypy nigdzie prawie w Euopie nie mają się tak dobrze jak w PL :-O

Gość stara panna to
23-24 latki bardzo rzadko mają cokolwiek wspólnego z prawdziwą kobietą. Pracuję z takimi to widzę. Siano w głowie aż miło. Niech se przebierają do woli - kto im broni:) Ja jak byłam w tym wieku, to żadna siła by mnie do małżeństwa nie zaciągnęła.