Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczkooo

STARE PANNYT są zgorzkniałę

Polecane posty

Gość Rypanna
Stare panny jedzą dużo słodyczy(?)

"starzy kawalerowie - tacy prawdziwi tez są koszmarni' ty taki prawdziwy nie jesteś rozumiem?:D to jaki jest ten nieprawdziwy?:D

"po czym poznajecie że to prawdziwy kawaler lub panna" bo mozna byc kawalerem po i w miedzyczasie zaliczyc 100 kobiet.... a takie prawdziwe totalne betony to typy zgorzkniałych samotnikow, ktorzy albo nigdy nie mieli nikogo, albo mieli w wieku 20 lat i po rozstaniu pozostali samotni... oczywiscie mozna truć o stereotypach i tp, ale prawda jest taka, ze naminita wiekszosc prawdziwych starych kawalerów/panien, to typy nie do wytrzymania...

"ty taki prawdziwy nie jesteś rozumiem?" Doprawdy - kawalerem mozna byc tylko raz w życiu... potem jest sie wdowcem lub rozwiedzionym - pojmujesz roznice, czy jakos tak nie do końca? Poza tym wyjasnilem, co oznacza prawdziwosc tego stanu

To dlugo bylas stara panna widze!! NO NA MOJE TO 23 latka co nie miala faceta nigdy i tak przebiera ich jak rekawiczki TO TYLKO KSIEZKICZKA , ktora w ostatecznosci zostanie sama!!

e tam, bez przesady, w mojej rodzinie było kilka \"starych panien\" (atrakcyjne, mądre kobiety) i prawie wszystkie były normalne :)

Gość polalola..
ja też znam normalne i atrakcyjne stare panny a Ty komiczne widać znasz ich bardzo niewiele, i akurat na takie trafiłeś

komiczne, w stopce nie masz napisane, że się rozwiodłeś:) poza tym twoja odp. mnie usatysfakcjonowała:)

Gość stara panna to
rozróżniam dwie rzeczy - nie posiadanie żadnego faceta a bycie starą panną. Stara panna może mieć 40 chłopa, a nie mieć męża :P Nadal jestem starą panną, bo nie mam męża i mieć nie chcę. Co nie przeszkadza mi być w związkach. Zresztą... ja się za starą w ogóle nie uważam :P

Gość polalola..
poza tym trochę sie zmieniły czasy, mężczyźni mają czesto seks bez większegi wysiłku przed małżeństwem i w związku z tym znacznie mniej chętnie się żenią... no ale to już inna sprawa, taki znak czasów

dlatego właśnie napisałam, ze staropanieństwo czy starokawalerstwo do lamusa- single rulez:)

no jezeli stara panna ma jakis chltasiow to nie koniecznie zostanie ta stara panna, ale jezeli nie ma zadnego, to jest na dobrej drodze

Gość te harlekiny
i jakie to jeszcze przymioty posiadają różniące ich co?

mam koleżankę, raz mieszkała z facetem 5 lat, rozstali się, teraz od paru lat mieszka z drugim. Z żadnym ślubu nie wzięła, ja bym jej starą panną nie nazwała, uważam raczej ją za rozwódkę w drugim małżeństwie, ale w naszym otoczeniu nawet zdarza się, że keidy ona coś mało przyjemnego powie, to niektórzy komentują "no tak, typowe dla straej panny". Ok, znam paru idiotów, wstyd się przyznać :D

Gość Znam kilka
tzw. "starych panien" i nie powiedziałabym , że są zgorzkniale. Wprost odwrotnie.

Gość okreslenie stara panna
to stereotyp

Gość te harlekiny
kyyrene idiotek też trochę znasz pewnie

mleczkoo: uparłaś się i już, nic Twojego zdania nie zmieni, nie dojdziesz do wniosku, ze posługiwanie się stereotypami świadczy o ciasnocie umysłowej :)

NAJGORSZY WSTYD BYC STARA PANNA i to nie zaden stereotyp. To fakty.. Chron mnie Boże.... przed STAROPANIEńSTWEM...

lepiej się o rozum pomódl :D:D:D W przeciwieństwie do męża, ma się go na stałe (no, chyba, że Alzheimer dopadnie) :D

Gość Rypanna
Stare panny gapią się nocą w gwiazdy.Mają mnóstwo seksownej bielizny schowanej głęboko na wszelki wypadek.

Gość stara panna to
ja nie chowam seksownej bielizny - noszę na sobie:P

Gość Do Mleczkoo
powinnaś napisać: chroń mnie Panie Boże przed pogłebianiem sie mojej glupoty! :classic_cool:

Gość te harlekiny
jak nikt jej nie ściąga to po co nosić ją w ogóle ?

to pomodl się w takim razie o takiego faceta, który nie zauważy, ze go do ołtarza ciągnie idiotka :)

Gość hej mleczko
a cos ty taka zgorzkniala i uszczypliwa wobec innych? Przecież ty nie jesteś "starą panną", wiec powinnaś tryskać radością! LOL :p