Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczkooo

STARE PANNYT są zgorzkniałę

Polecane posty

Gość w Polsce
znam przypadki wspaniałych ludzi,którym inni ,dosłownie ,zatruli życie.....to jest naprawdę poważny problem.....może kiedyś ktoś założy na kafe forum dotyczące -jak odpowiadać i jak zachowywać się,gdy inni wpychją nos w nie swoje sprawy-chętnie zabiorę głos....

Gość kassssiulka
hehe A dla mnie to KALECTWO by w wieku 25 lat nie miec tej jedynej osóbki na całe życie bądź nie mieć męża!!! JA MAM I CHCIAŁYBYŚCIE ZOBACZYĆ JAKA JESTEM SZCZESLIWA, ale nie doznacie tego,bo jesteście samotne...WSPÓŁCZUJĘ WAM Z CAŁEGO SERDUSZKA!!!! ;)

Gość w Polsce
kassssiulka Ja, kochanienka ,też mam osobę bliską memu sercu,ale nie przyszłoby mi do głowy ani się z tym obnosić,ani wywyższać,ani też dogryzać osobom w innej sytuacji życiowej niż moja własna.....

Gość kassssiulka
ej a co wy robita po przyjsciu z roboty? Kto was [pociesza, kto was przytula, kto jest na dobre i na zle i kto kocha na zabój??? Jest ktos taki?? WSPÓŁCZUJE WAM!!! na maxa!

Gość prawda to są zgorzkniałe
mam koleżankę, a raczej była juz koleżanke która ma 27 lat i nigdy nie miała chłopaka. oczywiście wymagania ma zabójcze . Jest bardzo zgorznkniała, naśmiewa sie ze slubów, krytukuje kobiety które chodza na fitness, które dbają o siebie. sama hoduje tłuszczyk, ubiera sie jak stara baba i narzeka ze jej niekt nie chce. śpi ze swoim kotem, mieszka u rodziców, wraz z drugą siorą 30 letnią starą panną. Razem chodza do kościoła, mamusia zawozi do pracy. Masakra

Gość w Polsce
kassssiulka ale ,zakładam,że pisałaś z poczuciem humoru.....bo nie przypuszczam,żeby aż tak można było stracić jasnośc myślenia ...hehehe

Gość w Polsce
prawda to są zgorzkniałe no tak,,,hehe,,,koleżanka powiedziała koleżance,że koleżanka to lub siamto........no i tym pięknym wpisem dojdziemy do następnego fascynującego punktu programu jakim jest: obmowa i obgadywanie

W POLSCE. Jak można żyć bez slubu z kims??? To TY w grzechu żyjesz;) Współczuję WAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kassssssssiulka
popieram mleczko!

Gość w Polsce
mleczkooo do mnie pijesz? nie podniecaj się tak-mąż jest i dzieci są.... ale mam alergię na ludzi nietolerancyjnych... nie jest ,jednakże,nigdy za póżno na nabycie podstawowych zasad kultury...czego Ci bardzo życzę

Gość w Polsce
p.s. nikomu nie musicie współczuć,chyba,że sobie samym...hehehe

"mleczkooo do mnie pijesz?" fajnie to zabrzmiało biorąc pod uwage nick tej moherowej debilki :P a co do tolerancji, to nie mzna nią tak szafować, bo ostatnio pojawiła sie moda ktora nakazuje rozumiec tolerancje jako udawanie, że jestesmy zachwyceni rzecazmi, ktore nam sie nie podobaja... a mleczko nie jest nietolerancyjna.... ona nawet nie zna takiego długiego słowa :P to po prostu idiotka i tyle

Gość maxymalnie
powiedzcie mi zatem dlaczego jesteście takie zgorzkniałe? Jak naskakujecie na innych!

"powiedzcie mi zatem dlaczego jesteście takie zgorzkniałe? Jak naskakujecie na innych" no własnie - przyłączam sie do tego pytania, ktore zostało zadane mleczkooo i mleczkopodobnym :P:P