Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczkooo

STARE PANNYT są zgorzkniałę

Polecane posty

Gość Wooooow
to wstyd qwerty że jeszcze nie masz dziecka! Nie ma się czym chwalić. :p

HAHAHAHA no spoko, nie przezylabym tego, to FAKT!! no ale.. naszczescie moj skarbek nie jest taki CO PATRZY NA INNE jak ma ta jedna, to zaleta! Tak wiec/.. stare PANNY wara on tych zajetych, bo i tak szans nie macie

szukajcie WSROD KAWALERWO ( a swoja droga to lepiej brzmi niz stana panna) Bo tacy pasuja do Was

Gość Rypanna
Stare panny boją się zgorzknieć jak ich koleżanki-mężatki.

Gość Wooooow
stare panny lubia odbijać facetów takim dziewuszkom jak ty! Tak wiec uważaj bo nie znasz dnia ani godziny. :classic_cool:

Gość qwerty 123
wow,to tobie ma byc wstyd,ze nikt cie nie chce!!!

po zacietrzewieniu widać, że coś ten związek chyba nie do końca halo...czyżby skarbek już uciekł do jakiejś starej, 25letniej panny? :D:D:D

mleczkooo -----Dziękujemy za ułożenie nam życia , udzielenia wskazówek gdzie mamy szukać i kogo. To doprawdy bezcenne:p:D

Gość Wooooow
no nie wiem...wiem tylko, że według waszego przekonania jak najszybciej ma byc ślub a zaraz potem dziecko (no chyba ze slub jest wynikiem wpadki co tez jest mile widziane przez miłośniczki łapania faceta) no bo jakby to wyglądalo gdyby tak nie było? :classic_cool:

mleczkooo ---lepiej go zamknij w złotej klatce , bo jak go dorwie taka wyposzczona stara panna to uuuu , uffff, ojeeejjee:D:D:D

yhy spoko, ja tylko chce Wam powiedziec, zebyscie nie szukaly tam gdzie Was nie chca!! To chyba logiczne

Gość Wooooow
nieziemsko poskrecaly mi sie barambole na dupie..:(

Gość Wooooow
qwerty wyczuwam u ciebie ogromną agresję i nerwowośc. Czyżby nie wszystko sie układalo z "misiaczkiem"? :p

Gość Wooooow
no i mam podszywa. To znaczy, ze to co pisze nie jest zbyt wygodne dla "szczesliwych posiadaczek faceta". :classic_cool:

Gość qwerty 123
wow, poszukaj sobie misiaczka,a o mojego sie nie martw!!!:):):)

to wypowiedź pewnej siebie mleczko z innego tematu :D:D:D \"mleczkooo (emi85@buziaczek.pl) no widzisz... ciezkie zycie zakochanej. ja wczoraj przerwalam milczenie. bo w poniedzialek sie poklocilismy wiec postanowilam, ze zrobimy przerwe, i tym samym chcialam sie przekonac jak mu zalezy, a jak wyszlo??? ze on MILCZAL taki UPARTY ZE SZOK, no i nie wiem czy kocha czy nie.. po raz pierwszy musialam sie JA odezwac, bo psychika mi siadala, juz nie moglam bez jego glosu nawet wytrzymac, no i mu wczoraj napisalam, ze widac jak mu na mnie zalezy ze nawet sie potrawi na 3 dni nie odzywac, a ten ,ze ja chcialam przerwe wiec ja mam i chcial moje zyczenie spelnic,, no nie wiem... czy TAKIE ZACHOWANIE JEGO wskazuje ze koocha ;(\"

Gość Mleczkoo tam gdzie nas nie
chcą? Tzn. tam gdzie nas nie chcą takie jak ty a to żaden argument. :p

Gość Ojejku ale mleczko
ma problemy. Czasem Komiczne napiszesz cos z sensem. :classic_cool:

hahahahaha :) Dobra dobra... :) Co nie zmienia faktu, ze stara panna nie jestem!! :D

Gość Wooooow
no nie wiadomo jak długo nie będziesz. Bo przecież twój skarbek może cie w kazdej chwili zostawic i co wtedy? Saniesz przed lustrem i spojrzysz sobie w twarz i bedziesz musiala sobie powiedzieć: jestem starą panna. :p

Gość a ja wam powiem tak zeby

komiczne, czyzby namiętność do śledzenia była zaraźliwa? ;) A ja zazdroszczę tzw. starym pannom, bo przynajmniej nie musiały przechodzić przez nieprzyjemne rozwodowe procedury :P

Gość Wooooow
mleczko, dla pewnosci musisz zaliczyc wpadkę i wymóc na nim małżenstwo.To nic ze bedzie wam sie nie ukladac i nie bedziecie mogli na siebie patrzec - grunt ze nikt nie osmieli sie nazwac ciebie starą panna! :classic_cool:

Oj nie, to najgorszy wstyd byc stara panna.. ale bedac na miejscu starych panien wolalabym byc z pierwszym lepszym i go zdradzac i rozgladac sie na innymi

"komiczne, czyzby namiętność do śledzenia była zaraźliwa?" nie, ale akurat robiłem sobie z niej kpiny w innym temacie :P:P

Gość qwerty 123
woow, alez ty jestes agresywna!!!!! ile masz lat i dlaczego nie masz faceta???