Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleverina

Gruba??Jaka??

Polecane posty

Gość alleverina

Cześć wszystkim. Mam do was pytanie - jestem gruba, zaokrąglona, pusztsya czy jaka? To moje wymiary: Wiek: 15 Wzrost: 165 Waga: ok. 63 Biust: 92 Talia: ok.65 Biodra: pok.98 Tylko prosze o poważne komentarze!

Gość mucha obieżyświat
a stolce?co ze stolcami? Na ich badaniu opiera się metoda zwana współczynnikiem Wolfscholza

Gość tak ja dalej
po wymiarach mogę śmiało stwierdzić, że bardzo zgrabna jesteś i absolutnie nie zabieraj sie za żadne diety, bo jak raz zaczniesz to koniec! a większość z pizących tu dziewczyn to ofiary szału dietowania w wieku nastoletnim, co nie miały nic do zrzucenia ale leciały za modą na odchudzanie i się wkopały - jojo. A jeśli chcesz koniecznie coś zmienic, to zacznij wiecej się ruszać :-)

Gość alleverina
No, za zgrabna to ja nie jestem;) I nie chodzi mi o to, że jest jakaś moda na odchudzanie tylko wydaje mi sie, że ja naprawdę jestem gruba. Tak w ogóle to mi się podobają kobiece kształty, ale ja mam już chyba za bardzo kobiece:P A ruszam się naprawdę dużo:)

Gość tak ja dalej
powiem tak - mam prawie taki sam wzrost i z twoją wagą wyglądam jak pulpet, wiec gdybyś mi podała samą wagę napisałabym, ze jest źle. Ale po wymiarach widzę, ze jednak nie. widocznie masz ciężkie kości i ogólnie jesteś zbita. ja ważę prawie 10 kg mniej i mam wymiary biust 92 pas 69 biodra 91 także u Ciebie jest z tym lepiej . A boidra? może to już sprawa genów - jeśli nie masz jakoś specjalnie dużo tłuszczyku na nich albo w Twojej rodzinie mają szersze biodra to już nic raczej nie poradzisz. ale moim zdaniem nie ma potrzeby nic robić :-)

Gość tak ja dalej
jeśli marzy Ci się być szczuplejszą to przy twoich wymiarach na prawdę najlepiej postawić na ćwicznia - aeroby i ewentualnie zmienić trochę jadłospis. Ale absolutnie siedziewczyno nie odchudzaj jakoś specjalnie, bo się wkopiesz i pożegnasz może na stałe z tą ładną sylwetką!!

Gość mariolciaaaaa
a ja biust 100 pas 80 biodra 94 waga 71 wzrost 179 wiek 20 moze być?

Gość cbcb
ja sie ostrym odchuidzam od wiekow od kiedy bylam 18stka. jestem dzieki temu szczuplutka a cala moja rodzina otyla.nie mam problemow ze zdrowiem , badam sie czest u doktora....

Gość kwadratura stolca
:classic_cool:a ja: wzrost: 170 cm waga:170 kg biust: 170 cm talia: 170 cm biodra: 170 cm ??

Gość tak ja dalej
jak można się odchudzać od wieków?? tragedia...

Gość mariolciaaaaa
o cholera ale Ty wymiarowa jesteś, jak sobie radzisz z przejściem przez drzwi ?

Gość tak ja dalej
kwadratura stolca bardzo oryginalnie. może laska z Ciebie nie jest ale do Rozmów w toku spokojnie się nadajesz :-P

Gość tak ja dalej
mariolcia trudno mi powiedzieć, bo jesteś wysoka i jakoś trudno mi sobie wyobrazić jak mają się Twoje wymiary do wzrostu.

Gość kwadratura stolca
no co? jestem idealnie symetryczna :classic_cool:

Gość alleverina
kwadratura stolca -----> fajnie się bawisz??

Gość alleverina
nikt więcej nic nie powie??

Gość kwadratura stolca
wyśmienicie :classic_cool: