Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

nie chce być sama

Polecane posty

cięgle kino, spacery, na piwo... wszędzie sama mam dość chcialabym z kimś pójść gdzieś Tylko nie koleżanką nie wiem dlaczego ale nie znoszę plotkarek już ostatnio usłyszałam ze jestem taka siaka i owaka bo była zazdrosna ze mam wspaniałego przyjaciela:(

Gość ja tak mam i już
masz rację, też nigdy za bardzo nie potrafiłam dogadać się z dziewczynami, używam tuszu do rzęs ale ile można o tym rozmawiać? poza tym taka natura kobiet - uśmiechnie się, pocieszy a za rogiem ci tyłek obrobi i tyle, naprawdę rzadko jakąś fajną babeczkę spotkać co by nie rozmawiała tylko o depilacji, kolorze farby do włosów i tipsach albo plotkowała - bo ta to takie a takie spodnie ma a ta to z tym i tym się bzykała na ostatniej imprezie, a co mnie to...:)

ale to jest nudne ze za każdym razem dziewczyny poruszają temat jak sie zabezpieczają... mam kiedyś zamiar uprawiać sex(jestem dziewicą) ale bez przesady ile można gadać:(

Gość ale macie problemy
:) pozdrawiam:)🖐️ macie racje, sama teznad soba musze popracowac.

Gość ale macie problemy
jak bedziesz uprawiac seks, to dla ciebie zabezpieczenie te bedzie tematem nr.1:) p.s. tez mam to przed soba:classic_cool:

Gość ale macie problemy
nr1*

nie koniecznie może raz czy dwa sie poradzę a co do wyboru tabletek czy innej metody to raczej chyba doradcami nie będą koleżanki ale ginekolog... wielkie znawczynie... phhhhhiiii....

Gość ale macie problemy
masz diawne podejsce, czasem dobrze pogadac z ludzmi na temat spsoob zabezpizecania, co one o tym mysla, co chwala co nie itp.

Gość bo sa nudne i nie ma z nimi
o czym gadac

Gość ale macie problemy
no gadac caly czas na jedne temat w ogole jest niezdrowe.

Gość Zabcia0031
Cześć Samotny aniłku sluchaj ale np nie masz przyjaciółki takiej ktora nie chodzi i nie gada za plecami soryy ale nie wszyscy sa tacy jak uwazasz ja sie przejechałam na jednej" niby przyjaciłce" ale mam taka przyjaciolke z ktora moge o wszystkim pogadac przyjaznie sie z nia od 13 lat i nie uslyszalam zeby na mnie gadala takze poprostu twoim problemem jest chybazaufac komus zeby sie nie przejechac postaraj sie wyrwac gdzies na jakas zabawe pobaw sie gdzies bo przeciez jak bedziesz siedziala caly czas w knajpie czy w kinie to nie znajdziesz fajnego kolesia ktory jest godny zaufania a to ze gadala z zazdrosci to sa i takie bo nie mpowie ze nie tylko na pewno masz taka kolezanka z ktora o wszystkim mozesz porozmawiac:):):)

ja sie bardzo chętnie gdzieś z Tobą wybiore ;)

z południa Polski, a dokładniej z Tychów ... :)

jakby nie patrzeć troche daleko ;) ale może jak kumpel będzie jechal do dziewczyny do Wrocławia to sie z nim zabiore ;)

facetem ... , a co , jak facet to odpada ? ;)

Gość aniołek ma dopiero 16 lat
:p

Samotność naprawdę nie jest taka zła. Trzeba się tylko z nią pogodzić. Zobaczyć plusy tego stanu rzeczy. Nic co na siłę nie przyniesie spodziewanch rezultatów.

Gość Pracownik administracyjny
Dokładnie. Samotność nie jest taka zła, lepsze to niż ciągłe użeranie się z dzieciakami, żoną, teściową i bóg wie kim.

Jak jesteś sam to wtedy dopiero wolność sie czuje, daleko od miasta, od zgiełku i tak dalej. Najlepiej nad wodą.

Jak jesteś sam to wtedy dopiero wolność sie czuje, daleko od miasta, od zgiełku i tak dalej. Najlepiej nad wodą.

Gość jak chcesz pogadać
to napisz do mnie