Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

co myslicie o tej sprawie

Polecane posty

mam kolezanke ma 28 lat ,skoczyla studia i racuje juz od roku na umowe o prace,bardzo pragnie juz miec dziecko ma faceta 24 lata chlopaczek ,konczy magistra zaocznie,mieszka z rodzicami w innym miescie ,nie pracuje bo dostaje pieniadze od rodzicow ,nie ma zadnych obowiazkow .Sa ze soba prawie 3 lata ,on traktuje ja jak szm..,jak sie kolca to ja wyzwa ,wyrzuca z domu ,zawsze ona pierwsza dzwoni i przerasza ,jak do niego przyjezdza to ale podwojne zabezpieczenie albo wcale nie chce sie znia kochac ,on o dziecku nie chce nic slyszec ,mowi ze jakby wpadli on sie nie bedzie zajmowal ,ale on tak bardzo ragnie tego dziecka znim ze chce go zmusic ,ja jej tlumacze ze ja zostawi a ona na to: to bede miala dziecko i bede je kochac\" dla mnie to nienormalne i zwiazek jak na moje na 100% sie rozpadnie tylko szkoda dziecka ..co o tym myslicie?>

Gość co ta miłość
jak można chceć dziecka z takim jełopem :o

nie umiem jej rzegadac ,zadne argumenty przez nia nie przemawiaja ,dzis prawie sie poklocilismy o to ,czemu ona mysli tylko osobie jest egoistka...a co dziecko na pewno chcialoby miec tate..kochajcego

sorrki ale czy to jest twoja sprawa? niech sobie zesra zycie jak chce. Nie twoj problem, nie probuj uszczesliwaic ludzi na sile bo tylko cie znienawidza.

Gość czekolada mniam
nowa346 - ten typ tak ma...Widocznie laska musi porzadnie w dupe dostac zeby sie nawrocic

Gość lena33
A co to znaczy racuje od roku? i co to znaczy ragnie tego dziecka?:):):):):):):):):):)

to oznacza że komuś zacina się klawiatura;) a co do dziewczyny- zakochanej slepo kobiecie nie wytłumaczysz- niestety człowiek uczy się na błędach

Gość bo lena 33
to ograniczona umyslowo kretynka z malym ilorazem.To taka krowa ktora wlasnego zycia nie ma:-o