Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rebekue

Wszystkie dzieci z 2007r!!!

Polecane posty

Witam wszystkie mamy ktorych dzieci urodzily sie w tym szczesliwym 2007 roku. Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. Zapraszam!!

Moja coreczka ma skonczyla 13 miesiecy. Jest wesola, ruchliwa, tylko czesto nie chce zjesc posilkow a w szczegolnosci obiadkow. Troszke tylko zje i juz nie chce. Wydaje mi sie ze je za malo. A jak jest z waszymi pociechami?

moja tak jak widać w stopce jest z lipca... a z jedzeniem to nie mamy żadnego problemu, apetyt jej dopisuje:)

Ja z moja mam troche problemow. Nie chce mi jesc obiadkow, a w szczegolnosci nie chce byc karmiona lyzeczka. Jak sa jakies zupki to musze jej odsaczac warzywka i je....rekami .

Gość asia_s
Hej Mój synek ma 3 miesiące- urodził się 17 grudnia:) Ma na imię Bartuś.super bobas. Dużo się śmieje, śpi calą noc z jedną przerwą , nie płacze. Jestem bardzo szczęśliwą, choć samotną, mamą.:)

asia, lepiej być samotną i szczęśliwą niż z kimś i nieszczęśliwą:)

To ja się dołączam Mój aniołek urodziła się SZCZĘŚLIWEGO 13 czerwca oczywiście 2007 roku

To i ja sie przyłącze moj skarbek jest z września. Niezły z niego głodomorek;-)

elevene miło ciebie tutaj też widzieć, spotkałyśmy się na innym topiku tyle że ja byłam pod inną nazwą. Pozdrawiam

A moj synus dzis konczy roczek i tez ma na imie Bartus! Jest malym rozrabiaka i wszedzie go pelno;-) A z apetytem to roznie bywa, w kazdym razie mleka nie toleruje od kiedy pozegnal sie z piersia.

Gość asia_s
Fajny temat tylko dlaczego jego autorka go założyła i poprostu zwiała, może ktośinny jest chętny. Nie rozumiem ludzi którzy co zaczynają i nie kończą

Moja córcia jest z 9 kwietnia 2007 roku. Na imie ma Mania i jest malą łobuziarą. Jeszcze nie umie chodzić ale doskonale biega :D:D biegnie dotąd az sie przewróci :D:D:D:D Wygląda to komicznie :D

hej mamuski! Mój Synus urodził sie 14 marca 2007 roku, jst rozkoszny, tydzien po swoich pierwszych urodzinach zaczał dreptac samodzielnie!i teraz juz biega po całym mieszkaniu, oczywiscie my za nim, bo nie ma jeszcze opanowanej umiejetnosci bezupadkowego biegania, a i te upadki nie zawsze na pupę :-)

mój synek urodził sie 21 sierpnia 2007 i jest wesolutkim chłopcZykiem nie płacze wcale rozrabia ile wleże

moja córcia urodzila się dokladnie rok temu :) 9 kwietnia 2007 roku o godz 16.00 :D:D:D

No to i ja dołącze.Mała 23 kwietnia skończy rok,je.......duzo.A raczej jadła bo ostatnio ma apetyt bardzo mały.Rosnie jak na drożdzach,krzyczy i zaczyna sie kłócić .Od kiedy zaczeła chodzić,a raczej biegać w domu jest wszystko do góry nogami.Nie wspomne o blokadach na szafki i szuflady....jest ich mnóstwo.

To ja też, ja też:) Mój synek Konradek urodził się 27 grudnia, choć termin był na 17. Waży troszkę ponad 8kg, śpi całą noc, bardzo rzadko płacze (nawet jak zrobi kupkę:D ) i w ogóle jest przecudowny - jak zresztą każde dziecko dla matki.

To ja też, ja też:) Mój synek Konradek urodził się 27 grudnia, choć termin był na 17. Waży troszkę ponad 8kg, śpi całą noc, bardzo rzadko płacze (nawet jak zrobi kupkę:D ) i w ogóle jest przecudowny - jak zresztą każde dziecko dla matki.

hej szczęśliwe mamusie :):) ja mam śliczną córunie,która urodziła się 22lutego:) pozdrawiam wszystkie szczęściary które urodziły maleństwa w2007r.

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb
up

witam moje szczescie ma juz 14 mies biega jak szalony nawet na podworku juz daje rade i goni....kury:D:D:D a na apetyt nie ma co narzekac tylko powiesz ammm a buzia juz szeroko otwarta nawet u lekarza gdy gardelko sprawdza:P obrzartuch maly ale przynajmiej z syropkami nie ma problemu kazdy zje:D:D

Gość koniecccc