Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Drogie mamy, po jaka cholere

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego

wrzucacie zdjecia swoich dzieci do netu? Chcecie sie pochwalic czy jak? Rozumiem jeszcze bobasow, ale starszych? Po co? Ja bym nie chciala zeby moja matka upubliczniala moje fotki

to niech twoja matka nie wrzuca - proste

Gość nie rozumiem tego
No na szczescie tego nie robi. Mozesz mi powiedziec co Ciebie do tego sklonilo?

Gość lena33
Bo niemaja wyobrazni,chyba mysla ze kazdy placze ze wzruszenia jak widzi ich dzieci,a prawda jest inna,bo w sieci pelno pedofilow czeka na takie glupie matki co fotki daja,chcecie zeby sobie psychole konia walily na widok waszych dzieci???Wasza sprawa,glupie jestescie,i nietlumaczcie ze to niesa nagie dzieci na fotkach,bo pedofile w rozny sposob mysla

lena równie dobrze może sobie pedofil stac w oknie jak prowadzę dziecko do szkoły;) jest różnica między normalnym zdjeciem a zdjęciem golaska tak się zastanawiam- wy nie macie żadnych zdjęć? nie robicie- nikomu nie pokazujecie- bo jak macie i robicie- to co was do tego skłoniło??

Gość lena33
ike-zdjecie nagiego golaska w wannie moze dla ciebie jest normalne,ale dla pedofila to cos innego,tak ciezko ci to zrozumiec?Dlaczego pedofile pociagaja dzieci?? Wlasnie ta dziecinnosc sprawia ze im huj staje Poczytaj cos na ten temat a potem sie chwal swoim zdaniem,bo teraz niczego madrego do powiedzenia niemasz

Gość lena33
ike-ja niezamykam oczu na cierpienie dziecka,nawet obcego,i jak widze ze jakas pusta matka naraza swoje dziecko na taka glupote to wyrazam swoje obuzenie,a tobie radze poczytac o pedofilach bo widac ze malo wiesz jak oni spostrzgaja takie fotki.

Gość Nikola000
kazdy robi jak chce, ja lubie oglądać słodkie dzieciaczki ale swojego dziecka bym nie zamiesciła na necie

wiesz co- zboczenia są i były na tym swiecie - nie wyrzadzam mojemu dziecku krzywdy a ty bardzo demonizujesz całą sprawę- są na świecie dzieci które naprawdę cierppią- może do nich wyciągnij pomocna dłoń - bo nadawać na matki każdy potrafi;)

Gość lena33
ike-a wiesz chociaz co to jest internet???Wiesz ze to idze na caly swiat???ja niewiem czy wy takie glupie jestescie czy takie naiwne wierzycie ze takie fotki tylko normalni ludzie ogladaja???

Gość lena33
ike-To dlaczego swojego zdjecia nieumiescisz np.nagiej w wannie????Przeciez mowilas ze nagi golasek w wannie to nic nienormalnego

a gdzie to napisałam ? moja córka owszem jest w wannie jak nie wiem czy zauważyłaś dolnych parii tam nie ma odsłonietych- wiesz napisz koniecznie do tvn-u oni jak pokazuj super nianie to niestety też tylko zamazane kółeczna na dolne partie nakładają

Gość lena33
Wiesz co zalosna jestes,bo jak madremu czlowiekowi sie cos wytlumaczy to on zrozumie ,ale tobie to jak osiolowi pod gore ciezko zrozumiec prawde i fakty,to tak samo jak gadka z patologiczna matka,o alkoholu w ciazy ,glupia bylas,jestes i bedziesz,szkoda dzieci tylko. Zycze ci ,zeby do twojej pustej glowki kiedys jakas odpowiedzialnosc zawitala,dla dobra dzieci

Gość lena33
I powinnas sie teraz wstydzic ze obca kobieta lepiej zyczy twoim dzieciom niz ty rodzona matka

Gość moze jeszcze tobie
nawiedzona pindo ma dziecko oddac, bo jestes taka cudowna i troszczaca sie? Wez sie zajmij wlasna doopa, a nie strasz pedofilami.

zdjecia co do zasady sa po to zeby je ogladac, a w necie ja osobiscie umieszczam na naszym blogu poniewaz sporo znajomych jest ciekawych co u malego jak wyglada itd, podobnie rodzina , koledzy z pracy i trudno by mi bylo rozsylac mailem, a tak to kazdy sobie poczyta i obejrzy w blogu :D:D a z tymi pedofilami to nei przesadzajmy, jak ktos ma takie sklonnosci to zawsze znajdzie w necie zdjecia dla siebie :P ps. umieszczam wszystkie zdjecia w ten sposob nie tylko dziecka , swoje wlasne rowniez, to najprostszy sposob komunikacji

Gość te.. lena...
jakbys lepiej zyczyla cudzym dzieciom to nie wyladowywalabys frustracji na ich matkach bo wiadomo nie od wczoraj ze zdenerwowana matka to nie to samo co spokojna matka maloletnia hipokrytko, nie pograzaj sie

nie ma co z dziewczyna rozmawiać takimi "dobrymi chęciami" piekło jest wybrukowane ;)

Gość do ike
widzisz ike nie tylko na tamtym topku mają cie za idiotke, tutaj tez tak samo jak rafinke:(

jakos niebardzo się przejmuję tym co o mnie mysla osoby twojego pokroju;) niech myslą sobie co chca- kto im w końcu zabroni :) ?

Gość nie rozumiem tego
Ech dziewczyny, szkoda mi Was naprawde a jeszcze bardziej szkoda mi Waszych dzieci. Lena popieram w 100%

Gość hahahahahhahhhaa
popierasz sama siebie trollu? nie masz sojusznika to sama się pod siebie podszywasz.. strasznie to żałosne!! :)))))))))

Matko jedyna ale co was do ciezkiej cholery interesuje to czy wrzuca zdjecia swojego dziecka czy nie!!!Jej dziecko a wam g...do tego!!!Nie macie swoich dzieciakow???nie macie swoich problemow???:-o

Gość a tobie
lena33 co do tego czy ktos wrzuca zdjecia czy nie?to wlasnie ty nie masz sie czym pochwalic pewnie uroda nie grzeszysz bo rozumem na pewno nie pokrako!:-o

Gość prośbaprośba
haaaloooooooo czy jest tu moderator???? może jednak wartało by usunąć ten post

Gość lena33
mantodea-gdyby na swiecie pelzaly tylko takie jak ty,to patologia by sie zwiekszyla.Jak uslysze,ze sasiad bije dziecko zadzwonie na policje,jak zobacze dziecko widocznie glodne,tez to zglosze gdzie trzeba,jak widze nieodpowiedzialnych patologicznych rodzicow,ktorzy wyrzadzaja dziecku krzywde to niezamykam oczu i nieodwracam sie od tego dziecka plecami,na takie puste zachowanie doroslych trzeba reagowac zanim sie stanie jakas krzywda a nie po fakcie,a na temat zdjec w necie wypowiadam sie glosno i z racja,i niegryzie mnie sumienie ze moze jakas lajza patrzy krzywo na moje dziecko,niemoglabym spac gdybym wiedziala ze zdjecia mojego malenstwa sa w tak nipowolanym miejscu jak internet,a tym bardziej by mnie sumienie zzeralo gdybym ja sama ulokowala te fotki,I zawsze bede stala w obronie dzieci,nawet obcych,dzieci sa niewinnne ze maja takich glupich rodzicow