Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarra99333

Głupia krowa!!Kokieta obrzydliwa

Polecane posty

Gość sarra99333

Małe to takie zachowuje sie jak dzieciak i ciagle mówi "nie wiem"nie umiem"wytłumacz mi nie znam sie na tym"o jaki ty jesteś mądry ze naprawiłeś mi w 5 miut kompa...mój facet pyta ja a ty masz winows 98 czy XP?Yyyyyyyyyyyyyyy a co to? nie wiem odpowiada..Prosimy ja otówrz okno..siłuje się i stwierdza nie mam sily..mój facet wiec otwiera bez najmniejszego problemu..co ona komentuje słowami jaki ty jestes silny,jak ja ciagnełam to chyba coś się zacieło..i patrzy na niego z podziwem robiac mine słodkiej idiotki..I te jej bluzeczki z falbankami.....mnie rozwalaja po prostu to moja przyjaciłka mojejmu facetowi sie bardzo podoba dziś to do mnie dotarło

Gość ahehheheheheheee
kocham takie wątki po prostu..:D:D

Gość ale o co chodziiiii
???

Gość faccceettttt
jak o co?Przyjaciólka uwodzi jej chlopa i sie wkurza!

Gość heheeeee
Powiedz mu niby przypadkiem, ze kiedys tej kolezance kupowalas preparat na wszy lonowe, bo sama sie wstydzila....szybko mu przejdzie

Nie jest wcale taka głupia :D:D Wie co robi i wie czego chce - w odróznieniu od Ciebie, skoro nie potrafisz jej spławic i faceta zatrzymac przy sobie

Gość poziomkowy-sorbet
ale Twoja przyjaciolka tez jest winna :/

Gość heheeeee
"Nie jest wcale taka głupia " Za to facet lecacy do krowy, ktora duzo muczy, a malo mleka daje to glupek:))))))

Gość poziomkowy-sorbet
powiedz jej wprost co o tym wszystkim sadzisz, skoro jestescie przyjaciolkami, mozecie mowic sobie wszystko. poza tym nie organizuj spotkan w 3 . bo po co??

do heeeeeeeeee "Nie jest wcale taka głupia " Za to facet lecacy do krowy, ktora duzo muczy, a malo mleka daje to glupek a skąd wiesz że mało mleka daje ?? :D

krową to ona jest w opowieściach autorki :) a moze to fajna laska i facet dlatego sie nią zaczął interesowac, bo autorka to zimna skała

Gość poziomkowy-sorbet
autorka, a Ty gdzie jestes?:) 'moze bys popolemizowala z nami?

Gość heheeeee
a skad wiecie, ze autorka to zimna skala?:)

Gość studentka7263278469
hm to tylko dywagacje. przeciez nie zostalo napisane, ona napewno to zimna skala. to przypuszczenie.

Gość tu Cię mam
co tam :classic_cool:

oczywiscie, ze to dywagacje.... ale autorka nie dementuje :P a co tam? tam jest głębia i ciemność :D

Gość poziomkowy-sorbet
nudno tu. uciekam skoro autorka nas olała.:P

Gość heheeeee
wiec dla mnie ta druga to slaba krowa, tez przypuszczenie, daje duzo na poczatku, a pozniej nie potrafi faceta utrzymac, skoro na obcych sie rzuca. O!

Gość sarra99333
nie jestem zimna skałą alenie robie z siebie głupszej niż jestem...Po prostu denerwuje mnei ta syuacja bo widze jej perfidne zachowanie....

Gość tu Cię mam
boisz sie?:classic_cool:

Gość sarra99333
mezczyzni sa beznadziejni że imponują im takie trzpitki gdyby ona go brała na inteligencje..gdyby coś sobą reprezentowała....a ona nic tylko lata wtych swoich bluzeczkach z falbankami i udaje niedorajde co potrzebujeopieki tak silnego faceta jakim jest mój chłopaka...no komedia poprostu

Gość poziomkowy-sorbet
to jej to powiedz !!! przyjazn to mowienie sobie o wszystkim. nie rozumiem. to chora sytuacja...

"mezczyzni sa beznadziejni że imponują im takie trzpitki gdyby ona go brała na inteligencje..gdyby coś sobą reprezentowała.." to po co jestes z beznadziejnym facetem....? :D Ps koles juz zamoczył pewnie i dlatego tak za nią lata :P

Gość tu Cię mam
idę już, masz 😘 w roga:classic_cool: ;)

Gość sarra99333
rozmawiałam znią a ona rozbrająco sie mnei pyta "Ej ale o co ci chodzi"i twierdzi że sobie ubzdurałam

Gość nać
sarra99333 - kochana...nie mów chłopakowi, że jesteś zazdrosna, jej też nic nie mów...Jeśli przy Tobie karze otwierać okna Twojemu facetowi, to wstań Ty, podejdź do okna, otqwórz sama i skwituj, że nie musi udawać niedorajdy, skoro nią nie jets, bo po co i przed kim. Głupio jej się zrobi. Za każdym razem komentuj takie zachowanie, ale nie ze złością. Śmiejąc się. Przytulaj przy niej swojego faceta. Gdy ona zwraca uwagę jego, to mów słodko, że może pora iść, lub po prostu zagaduj do niego Ty :) mówię Ci. A poza tym nie spotykaj się z nią, bo jest fałszywa i próbuje Ci go odbić.