Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAOANNA DAHHH

POMOCY NIE MAM OKRESU ZA DLUGO JUZ..............

Polecane posty

Gość JAOANNA DAHHH

Witam! Mam problem wielki otoz juz 2 mc sie odchudzam przy tym dosyć ostro uprawiam sport 5 razy w tygodniu po 2 godziny,schudlam i bardzo poprawila mi sie sylwetka,jednak 13 marca powinnam dostac okres i nadal go nie ma ale uczucie mam tak jakby na okres ,jednak mam suchosc w pochwie tak jak zawsze przed ale juz tyle dni a tu nic:-( boje sie ze okres mi sie zatrzyma na zawsze i nie bede mogla miec dzieci kiedys tam,a tak przed odchudzaniem to mialam co mc bardzo regularnie,nie wiem czy isc juz do gina?czy czekac jeszcze?Pozdrawiam

Gość krysia sss
oj to przestan sie odchudzac ...

jak sie odchudzałam nie miałam okresu pół roku.... przestan się odchudzać bo później bedziesz miała problemy, daj sobie juz spokój sama nie mogłam uregulowac miesiączki...miałam baaaardzo bolesne zastrzyki z hormonów.. 3 dni pod rząd, miesiaczka sie pojawiła ale nie pare dni po zastrzyku jak powinno by ale duzo później... i i tak później miałam problemy biore tab, ale obawiam się ze jak odstawię to to wróci...

Gość poza odchudzaniem
uprawiasz chyba za duzo sportu. Przynajmniej moj organizm tak reaguje na zbyt duzy wysilek zwiazany ze sportem. Kiedys jak jeszcze trenowalam koszykowke, to czesto mi sie opoznial dosc znacznie okres.