Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthe

CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY??????bŁAGAM O POMOC

Polecane posty

Gość marthe
miło że wymieniacie sie doświadczeniami, ale mogłybyscie mi pomóc bardzo prosze.....jak mozna poznać owulację? i kiedy moge zrobić test?

Gość co a bzdury...........
marthe za 7 dni zbadaj w przychodni progesteron, rano, na czczo, to da ci odp. czy owu byla

Gość marthe
boże przecież ja zwariuje 7 dni...

No nie masz wyjścia. Albo szukaj lekarza dalej, w końcu trafisz na takiego co zgodzi Ci się wypisać.

Gość marthe
a jak myślicie - duża jest szansa?

marte - tak szansa jest duża - moim zdaniem. Miałam podobnie, tylko do tego brałam Cerazzete i zapomniałam jednej - lekarz powiedział, że mogę być w ciąży. Zawsze możesz poratować się Postinorem - na kilka dni możesz przestać karmić - ściągniesz laktatorem- to laktacja nie zaniknie. J ana Postinor się nie zdecydowałam - ale kolejna ciąża nie byłaby dla mnie tragedią.

Gość marthe
a dla mnie będzie....nie wiecie kiedy najwcześniej mogę zrobić test?

proponuje nie wczesniej niz po 2 tygodniach a i tak wtedy moze nie byc wiarygony bo to ze wspolzylas dzis czy wzoaj nie znaczy ze doszlo do owulacji tu i teraz, moze do niej dojsc i za 5 dni a zanim ciaa powstanie to moze minac i 12 dni, u mnie beta nie wyszla 14 dni po stosunku, dopiero 18 dni po stosunku (a 14 dni po owulacji potwierdzonej monitoringiem) wyniosla cale 25 jednostek, czyli totalny poczatek ciazy!

badanie progesteronu to najwczesniej kiedy mozesz sie dowiedziec czy w ogole doszlo do owulacji

marthe - to właśnie dlatego napisałam o Postinorze. Bo jeśli kolejna ciąża to miałaby być dla Ciebie tragedią - to nie rozumiem - na co czekać??