Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke grubsza po bobasku

Rozmiar XL po ciąży?Wpisz się!

Polecane posty

Gość troszke grubsza po bobasku

Witam.Zakładam topic dla dziewczyn które przytyły po ciąży i nie mogą zrzucic,wpisujcie sie,może razem damy rade!

Gość chyba cie
postraszylo!zaraz sie znajdzie jakis ulificzek czy inny trol ktory sie uwaza za boginie i cie zgnoi:-o

witam ..;) ja po ciąży przytyłam 20 kg. mam 9-cio miesięczną coreczkę , która karmię piersią. i to ze sie chudnie podczas karmienia uważam za nie prawdę bo widze po sobie co sie dzieje. chcialam zrzucic ale wiem ze mi sie to nie uda bez zadnych specyfikow z apteki a poko co nie moge nic brać .

a Twoje maleństwo ile ma ? karmisz piersią? duzo przytyłas w czasie ciąży??:) dobrze ze zalozylas taki topik ;)

Hmmmmm,niby po ciąży wróciłam do swojego rozmiaru ale.....przez cały rok przed zajściem w ciąże przytyłam ok 6 kg i właśnie te 6 kg chce stracić.Wzięłam sie za siebie i ...zobaczymy.

Gość happy mum
Przytyłam w ciąży 16 kg. Dzień po porodzie ubyło mi tylko 3kg. Mimo że mój bobasek ważył prawie 4 kg. Dziwne, prawda? A do tej pory (mój skarb ma już 4,5 m-ca) schudłam 11 kg. I więcej za cholere nie mogę. Mimo że karmię piersią.

przed ciążą ważyłam 64kg wzrost 172, ani za gruba ani za chuda. w ciąży przytyłam 26kg.! miesiąc po urodzeniu (córeczki 4,350) ważyłam już 16kg mniej ale teraz po 5mies. jakoś wszystko stanęło i tych 10kg nie mogę zrzucić:( nie karmiłam długo piersią tylko 1,5mies.

w ciazy przytylam 24 kg, po porodzie spadlo mi tylko 8kg jak dotad, karmei piersia i nic nie chudne, zobaczymy jak dalej pojdzie, poki co musialam wymienic garderobe z rozm 36/38 na 44 a spodnie na 46 :(:(:(

Agnieszka c - he he he, my to sobie rękę możemy podać :) ja przed ciążą ważyłam 63 kg, w ciąży przytyłam 24 kg (taki mały trol się ze mnie zrobił ;) ), w 2 miesiące po porodzie zrzuciłam (a raczej samo spadło, bo nie odchudzałam się) 15 kg i zostało jeszcze na plusie 9 kg.

To i ja się dołącze. Przed ciążą ważyłam 54 kg, a teraz 64kg, czyli 10 więcej i za cholere nie mogę ich zrzucic, zwłaszcza pozbyć sie tego brzuchola, a moja córka za kilka dni konczy juz 2 latka.

a pytanie do karmiących..: czy wam sie tez tak bardzo jeść chce po karmieniu?? czy tylko ja tak mam, mam straszne napady i czuje sie normalnie baaardzo głodna...jakos nie moge sie opanowac i odzwyczaic od tego ....:)

ja karmie piersia i mnie sie wcale nie chce jesc czasami moglabym i dwa dni nie jesc :/ generalnie jem tylko obiad i pije soki i wode a mimo to tyle kg, pokarmu mam tyle ile trzeba a nie wiem skad to sie bierze skoro i tak nie jem

Hej no i ja zrobiłam sie pulpecik po córci.Przytyłam 22 kg i nie schudłam nic po porodzie,moze dlatego ze nie karmiłam długo tylko miesiąc!Żle mi z ta waga jak cholera,ale nie umiem sobie jedzonka odmówic i juz!

do Guni ja mam chyba tak samo jak Ty ...mimo ze zle sie czuje we wlasnym ciele to caly czas mi sie jesc chce , moze nie chce mi sie ale i tak jem :) po swietach sprobuje cos zmienic bo to juz lekka przesada jest:)

ja przytyłam 18 kilo po porodzie ważyłam 8 kilo mniej a teraz 6 tygodni po porodzie zostało mi jeszcze 4 kilo do zgubienia karmie piersia czasami robie brzuszki