Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekammm

zrob mi liste zakupow

Polecane posty

Gość czekammm

ide na zakupy za 2 godziny do tesco. Maz mi kazal zrobic liste zakupow, a ja jestem zbyt zmeczona i leniwa. Prosze o gotowca. Dodam ze to zakupy juz przedswiateczne.

Gość 30jaj na sałatki i pisanki
oraz do ciast, szynkę gotowaną, wędliny 2 rodzaje, ser żołty, pomidory, ogórki, sałata, tuńczyk w sosie własnym do sałatki x 2, biała kiełbasa, chrzan, majonez, goszek i kukurydza do sałatek, śledziowe sałatki z różnościami, masło, włoszczyna do ryby po grecku + jakis filet rybny, keks

jaka maslo margaryna do pieczenia smietana mleko ser bialy ser zolty wedlina ( 3 rodzaje) kielbasa ( 2 rodzaje) boczek chrzan pomarancze cukier pisanki jakies chabezie na stol ( zonkile zy cos) ta zielenina do ubrania koszyczka chleb marchewka, pietruszka, ziemniaki, ogorki kiszone , jablka - na salatke por, ser zolty do starcia, seler konserwowy,, ogorki kiszone - na salatke grzybki marynowane, ogorki konserwiowe - na sos tatarski majonez

Gość czekammm
Dziekuje kobitki. Wiedzialam ze moge na was liczyc. Wesolych swiat! Dziadzia, a co to jest ta PRYTA na wielki piatek?