Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaazz

Czy odwolac slub

Polecane posty

Gość aaaaaaazz
mam 23 lata. dzidzius ma sie urodzic na poczatku sierpnia

Gość kurkaW..
jesli nie znajdzie roboty to z jego rodzicow sciagac kase...ale nie popuscic ja bym na twoim miejscu przeczekala, odseparowala sie od niego na jakis czas, zobaczyla czy mu faktycznie zalezy, czy to co pisze (swoja droga moglby zadzwonic jesli juz nie łaska przyjechac z kwiatami ) nie opiewa na zwyklych obiecankach-cacankach...no niech ci zaproponuje wspolne zakupy, spotkanie i ustalenie co z wasza przyszloscią, a nie tylko jakies farmazony? Nie umie przeprosic oko w oko! Ba! bo to zwykły tchórz. Fe:O jutro ci posle te wzory na wszelki wypadek przydadza ci sie moze...powodzenia trzymaj sie i pogłaszcz brzucholek ode mnie i mej córuchny! www.nikolbejb.bobasy.pl

Gość oferma
bierz ślub jak najprędzej. to prawdziwy mężczyzna a nie jakiś frajer, z nim na pewno nie będziesz się nudziła w życiu.

Gość nie wybaczaj
jak mu będzie zależało to i za trzy lata będzie o to zabiegał. jak ma się zmienić to nie z dnia na dzień. jak wybaczysz to będzie tylko coraz gorzej.

Gość onaaaaa26
NIE BIERZ ZADNEGO SLUBU Z TYM IDIOTA!!! Na swiecie chodzi tylu naprawde w porzadku facetow, kiedys znajdziesz na pewno takiego ktory bedzie Cie traktowal jak ksiezniczke a nie tak jak to opisujesz! Wierz mi!

Gość do autorki....
a tak poważnie...napisałaś prawdę, czy to tylko Twoja wyobraźnia ?

Gość agata2300
Mam pytanie jest jakas opłata za złozenie wniosku o wycofanie slubu cywilnego? Mam niestety taka sama sytuacje a slub mamy na 5 grudnia czyli tylko tydzien.