Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peyo

Teraz to to naprawde mi lotto

Polecane posty

Kazda szanujaca sie osoba ma prawo do godnego zycia. Tak samo i ja jedyne czego chce to godnie zyc i godnie umrzec. Honor ktory kieruje tym co robie i wiara w lepsze jutro, mze zacznie sie kiedys lepiej dziac... moze tak moze nie gdybanie zostawiam dla tych ktorzy nie potrafia zyc tylko zastanawiaja sie nad zyciem i ciagłymi porazkami . Pieprze to za kilka dni wracam do polski i jade w biesczady poszukam spokojnego zakatka i spedze tam kilka miłych dni. Czasami trzeba odpoczac ... Pytanie czy znacie jakies wyjatkowe miejsca, gdzie mozna na chwile zapomniec o zyciu i wszystkim tym co nas boli? Macie jakies kakretne namiary gdzie mozna odp[oczac od zycia jesli tak to podzielcie sie...

chodzi mi o realne miejsca tak jak wyzej wymienione bieszczady ...

A znasz moze jakies kakretne miejsce ? dawo cie nie widziałem ;)

Gość ryba ryba
Wołosate - tam w Bieszczadach kończy się asfalt i Polska ...

Gość znak zodiaku
Piwniczna Pieknie tam.

Gość ryba ryba
B i e s z c z a d y t o n a j p i ę k n i e j s z y r e j o n w P o l s c e :D

Gość znak zodiaku
Bieszczady oklepane msc--jak Zakopane,Krynica,Kraków.

Gość ryba ryba
a ja i tak swoje wiem :))

Gość znak zodiaku
Jak to ryba :P ---PIWNICZNA

Zawsze miałem sentymet do łobozewa tylko nie wiem czy to był gorny czy dolny ale naprawde miłe miejsce zaczyna sie tam rozlewisko jeziora i taka piekna plaza zeby do niej dojsc trzeba troche lasu przejsc ale warto naprawde :) Macie jescze jakies miejsca ?

Gość naprawdę myślisz
że jak się gdzieś zaszyjesz, zapomnisz o tym co boli ? to ułuda :O nic bardziej mylnego. z bólem trzeba się zmierzyć, inaczej po powrocie znowu dopada stan większego bólu i rozpaczy, bezsensu i zmarnowanych dni :P

Tyle tylko ze ja nie narzekam na to co mam owszem jestem singlem ale trudno zyje sobie zarabiam na siebie mam swoj dom gdzie zawsze wracam po pracy. Dodam ze mam 23 lata Moje zycie chociaz w samotnosci nie jest przepełnione jakimś smutkiem owsze milej by było wracac do domu i widziec jakas kochana twarz ale poki co .... No własnie W kazdy badz razie lubie miejsca gdzie od czasu do czasu mozna wyjechac odpoczac od zgiełku miasta i pobyc sam ze soba , egoistyczne troche ale całkiem przyjemne.

Gość jak ja nie lubię zniewieściały
ch facetów :P "Pytanie czy znacie jakies wyjatkowe miejsca, gdzie mozna na chwile zapomniec o zyciu i wszystkim tym co nas boli? " - to przecież twoje zdanie :P a co cię boli ? :P pewnie dupa od siedzenia i pisana bez sensu :P