Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiikkkk

idealny wiek na szukanie męża

Polecane posty

Gość iiikkkk

jaki? biorac pod uwage ze studiuje jeszcze i jestem na utrzymaniu rodziców ale kiedy powinno sie zaczac o tym myslec na powanize zeby nie zostac samotną kobieta?

Gość jutro to dziś
nie ma takiego on jest wtedy jak się spotka odpowiedniego człowieka i pozna się go na tyle żeby wypowiedzieć oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci???

Gość idealnywiek
28 -30

Gość tak najlepiej
jak skonczysz 51

Gość samotną kobietą można
zostać zawsze. Nawet z mężem przy boku.

Nie ma takiego wieku to po pierwsze a po drugie co to znaczy "szukanie meza", zamierasz cv wysylac ze swoim opisem? Po prostu ktoregos dnia poznajesz kogos i potem okazuje sie ze to on. Ja mojego meza poznalam majac 22 lata i wogole nie sadzilam ze moglby byc to on. Przed nim nigdy nie bylam w powaznym zwiazku i wogole sobie nie wyobrazalam na czym to polega.

Gość mąż to nie grzyby aby go
szukać:o

Gość ciekawi mnie..
21 lat.

Nie ma takiego wieku to po pierwsze a po drugie co to znaczy "szukanie meza", zamierasz cv wysylac ze swoim opisem? Po prostu ktoregos dnia poznajesz kogos i potem okazuje sie ze to on. Ja mojego meza poznalam majac 22 lata i wogole nie sadzilam ze moglby byc to on. Przed nim nigdy nie bylam w powaznym zwiazku i wogole sobie nie wyobrazalam na czym to polega.

Gość iowa
po co sie powtarzasz? :o

Nie zrobilam tego celowo. Strona przestala mi dzialac, klikalam non stop w \"wyslij\" i gdy myslalam ze nic sie nie wyslalo komputer wyslal mi odpowiedz az dwa razy:)))

Gość giniaminia
No wcale nie do końca, bo czasem facet jest rzeczywiście odpowiedni ale zbyt młody wiek może wszstko popsuć. Ja poznałam moją wielką miłość mając 19 lat, On miał niecałe 18 i kurde przerażające jest to czekanie przez całe studia aby móc wreszcie zamieszkać razem i życ jak rodzina...

Czasem skonczenie studiow nie oznacza wcale gotowosci ze strony faceta do zycia i mieszkania razem. Na studiach mialam pare kolezanek ktore zwiazaly sie z facetami w wieku 19 lat (czyli na pierwszym roku), przez cale studia tworzyli w miare udane zwiazki a na piatym roku nagle sie rozstali bo kiedy one chcialy juz stabilizacji im nagle odbilo, ze po studiach to trzeba odreagowac zwiedzajac caly swiat. Za to mialam tez znajoma ktora zalozyla juz rodzine w wieku 19 lat. Gotowosc faceta do powaznego zwiazku nie zawsze idzie w parze z wiekiem.

Gość gość
AVQp1jhaWRa14rIY7MDJJH7s