Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ef.....ka

coś o naszej klasie

Polecane posty

Gość ef.....ka

wyjaśnijcie mi bo ja nie rozumiem wszyscy bardzo krytykują tę stronę za brak prywatniości ale teraz przecież zdjęcia są dostępne tylko dla znajomych (można to zaznaczyć w opcjach) Czyli że teraz jest bezpieczniej?>>>

Gość ef.....ka
c'mon

jak dla mnie to wogole glupie, ludzie chyba maja swoj rozum i wiedza co powinno sie umieszac na takich portalach a czego nie , nie sadzicie? jesli ktos sie popsiuje pieniedzmi,podaje dane dot adresu, pracy, no to sorryyyyy... ale to poprostu glupota :) tak samo jak podawanie w tego typu miejscach numerow sluznowych i nie tylko (znam taki przypadek, ale to poprostu leczenie kompleksow)

jak dla mnie to wogole glupie, ludzie chyba maja swoj rozum i wiedza co powinno sie umieszac na takich portalach a czego nie , nie sadzicie? jesli ktos sie popsiuje pieniedzmi,podaje dane dot adresu, pracy, no to sorryyyyy... ale to poprostu glupota :) tak samo jak podawanie w tego typu miejscach numerow sluznowych i nie tylko (znam taki przypadek, ale to poprostu leczenie kompleksow)

Gość ef.....ka
no ale.... jeśli ja umieściłam swoje zdjęcia widoczne tylko dla moich znajomych to mam się czego obawiać???

a ja zaznaczyłam opcję, że ma mnie nie znajdowac w wyszukiwarce i co? znajduje :O

Gość Hacker Maciuś
Hihihi, ja i tak umiem podekżeć tfoje zdjencia bez pytania o znajomkostwo

Gość ef.....ka
no ale... jeśli przykładowo wkleje na naszą klasę zdjęcie mojej nagiej cipki to ktoś będzie mógł to zobaczyć? wyjaśnijcie mi bo ja nie rozumiem...