Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaskaaaa

pytanie do wstydliwych/zakompleksionych facetow

Polecane posty

Gość ciekawaskaaaa

czy wolelibyście zeby to wam kobieta pierwsza wyznala milosc?

Gość podpisuje się pod pytaniem
facet niby zdobywca ale nie działa...

Gość ja bym tak wolal

Gość ja bym tak wolal
a taki wlasnie jestem, balbym sie wyznac pierwszy milosc, bo jakby kobieta moje uczucie odrzucila to zle bym sie czul

Gość kidek
do kobiet, jak facet jest facetem ale nieśmiałym to lepiej go zachęcać do działania niż przejmować inicjatywę jak facet jest z takich całkiem metro i niesmiałych to można wykazywać inicjatywę

Gość ciekawaskaaaa
mam problem a takim jednym czuje ze ona na mnie jakby wymuszał żebym mu to pierwsza powiedziała ...ja tez nei wiem co on czuje i tez sie boje mu to powiedziec :/

jakoś nie wyobrażam sobie: 1. poznania dziewczyny albo jak ona próbowała by mnie poznać... nic z tego 2. zbliżania znajomości, jak by jakimś cudem przeszedł pkt 1. 3. nie wyobrażam sobie siebie w związku 4. nie wyobrażam sobie kontaktu fizycznego 5. nie wyobrażam sobie żeby ktoś mógł mnie kochać albo ja kogoś.. bo nawet nie wiem jakie uczucia oznacza to słowo 6. a jak by mi jakaś wyznała, co jest nie możliwe, to pewnie czułbym się zmuszany bo ona by na to wpadła jakieś 3 lata przede mną :P kipski ze mnie eksponat badawczy :classic_cool:

Gość ta to ma problemy

Gość złośliwa samica 30
Pewno ze faceci wolą(nie wszyscy) bo wystarczy odpowiedzieć tylko''ja Ciebie też''

Programowo nie wyznaję miłości, natomiast chętnie przyczyniam się do samoistnego rozchylania ud, przez kobietę :classic_cool:

a ja wygrałem życie budzisz we mnie radosne niedowierzanie :D mam Cię za projekt i koniec!

a ja wygrałem życie budzisz we mnie radosne niedowierzanie :D mam Cię za projekt i koniec!

Gość złośliwa samica 30
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam- Faceci którzy mowią pierwsi ''kocham Cie''---mają na mysli''sezamie otwórz sie'':O

Gość ioloe
czy wolelibyście zeby to wam kobieta pierwsza wyznala milosc? Nie . MOglaby pokazywac gestami ze jej sie podobam , ale w zadnym wypadku mi to wyznawac bo wtedy czuje sie oniesmielony.

Gość ioloe
Faceci którzy mowią pierwsi ''kocham Cie''---mają na mysli''sezamie otwórz sie'' niesmiali nie mowia kocham cie . Nawet staraja sie ukryc ze kobieta im sie podoba.

Gość złośliwa samica 30
No to sympatycznie masz.....Nie zazdroszcze :O