Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedokobiet

czy zwiazalybyscie sie z pantoflarzem??

Polecane posty

Gość efom
powaznie, a czemu smieszna? Moze jakies uzasadnienie?

Jestem zwolennikiem takiego partnerstwa gdzie kobieta ma istotny głos doradczy :classic_cool:

Gość Leag
"a co do oddawania całej wypłaty żonie, jeśli ona prowadzi budżet domowy - chyba chore jesteście, jak uważacie takie zachowanie za pantoflarstwo" a ja tak uwazam. Bo niewazne, kto prowadzi budzet, kazda ze stron powinna miec wlasne pieniadze, na wlasnie przyjemnosci, czy pasje. Czesc zostawiam sobie, reszte oddaje "skarbnikowi".

Gość pantofle są do bani
efom bo nic nie wiesz o mnie i wystawiasz diagnozy śmieszne na podstawie niczego :D

A prowadziłaś kiedyś dom w sensie ekonomicznym? Jakbyś to robiła, to wiedziałabyś, o czym mowa.

Gość efom
Na podstawie tego, co napisalas.

Gość Leag
O czym moze byc mowa? Kiedys zona zabiera cala wyplate faceta, nie zostawiajac mu nawet na piwo, to cos z facetem jest nie tak.

Gość pytaniedokobiet
Ewa 33 sluchaj on jej oddaje cala kase a później nie ma nawet na papierosy juz nie raz ode mnie pożyczał ,to jest chore poza tym on to robi tylko po to zeby sie zamknela na jakis czas!! jak ma kase to siedzi cicho i sie robi taka potulna az i sie rzygac chce jak na nia patrze poza tym to ona mu kupuje ubrania! to ona mu mowi jak ma sie obciąć,telewizje moze ogladac do 22!!!! czy to jest normalne ??

o tym mowa, że na pierwszym miejscu sa potrzeby domu a nie śmierdzące piwko faceta czy kolejna szminka babki o wszystkich wydatkach powinno sie decydować wspólnie, na tym związek polega

o tym mowa, że na pierwszym miejscu sa potrzeby domu a nie śmierdzące piwko faceta czy kolejna szminka babki o wszystkich wydatkach powinno sie decydować wspólnie, na tym związek polega a nie jakieś tajemnice, zaskórniaki, "prywatne" wydatki

Gość pantofle są do bani
efom - bla bla bla... czyli czego? nie znasz mnie, nie nasz moich związków. efom nie irytuj mnie po prostu ok:)

Gość Leag
jesli brakuje pieniedzy, to sie zgadzam, ale jesli baba bierze wszystkie pieniadze faceta i wydaje na wlasne przyjemnosci, to pewnie wg Ciebie nadal wszystko jest ok? Na pewno nie w kazdym zwiazku, w ktorym facet jest pantoflarzem, brakuje pieniedzy. Ale facet pantoflarz to cipa, ktora boi sie poprosic zone o pieniadze, albo o bilans, na co one ida.

Gość pytaniedokobiet
o tym mowa, że na pierwszym miejscu sa potrzeby domu a nie śmierdzące piwko faceta czy kolejna szminka babki o wszystkich wydatkach powinno sie decydować wspólnie, na tym związek polega tak a ich zwiazek polega na tym ze to ona decyduje o wszystkich wydatkach,jak dostanie kase to odrazu leci na zakupy,ona jest tak chora ze jak kupi np czerwone buty to wszystko do tego musi dokupic czyli spodnie ,bluzke ,torebke... ona ma 46 lat, jest dorosla kobieta,mi jest zal wujka ze musi z taka baba siedziec.

Gość Leag
chcesz mnie wkurzyc? nikt go nie zmusza, ale tacy juz sa pantoflarze, tak trudno to zrozumiec?

Gość pytaniedokobiet
Ewa 33 mysle ze jest uzalezniony od niej psychicznie,przeciez kazdy zdrowy czlowiek by taka kobiete zostawil

no trudno mi zrozumieć to, że komuś jest źle i nic z tym nie robi, to wg mnie taki człowiek nie jest pantoflarzem, tylko masochostą a może jemu to odpowiada, tylko wszystkich wkoło oczy kolą, ze żyje jak chce i jest z tego życia zadowolony?