Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmienie piersia

co mozna- czego nie

Polecane posty

Gość karmienie piersia

dziewczyny, jako niedoswiadczona mama , ktora bardzo chce karmic piersia, pytam was , czy rzeczywiscie trzeba stosowac jakas szczegolna diete.. uwielbiam np.jajka i nie wiem, czy. one sa wskazane.no i wiele innych pytan.

ja karmie piersia 4 miesiac...dopoki mama miała kolki to przestrzegałam diety, a teraz stopniowo wprowadzam np. smażone kotleciki z piersi kurczaka:) Wczesniej jadłam gotowane piersi z kurczaka, rybe gotowana, pulpeciki...da sie wytrzymac:) Z tego co mowił lekarz nie za duzo nabiału szczególnie mleka i jogurtów, bo moga powodowac zatwardzenia... Nie jesc za duzo czekolady, kakao, i zrezygnowac z truskawek i cytrusów bo moga uczulać:) Ja czasem zjem kromke z dzemem truskawkowym...czekolade jem i obserwuje...kiedys zjadłam za duzo i mała miała wysypke na całym ciele...ogólnie warto uważać, ale nie ma tez sensu się głodzic:) No i oczywiscie zero uzywek, alkohol itp odpada...i gazowane napoje tez

Gość karmienie piersia
a jajecznice mozna? jadlam przedtem codziennie. nigdzie o jajkach nie pisza:(

Gość karmienie piersia
prosze, napiszcie cos o tych jajkach.

Gość no ja
jakkarmilam piesia mała miała kolki krzyczeli na mnie ze mam diete stosowac bo to od jedzenia nie jadlam nic sam chleb i wode mineralna przez 3 dni i tez miala kolki oczywisnie nie objadałam sie np kapusta grochem fasola ale np jak babci ugotowala fasolki po brytońsku to łyżeczke podjadlam potem kotlet schabowy smazony ale starałam sie robic bardziej gotownae miesko wszystko po troszeczku

Gość gość
RRvs4DSzPYYEmsw5y2qswe9f