Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niciaaa

Jak uważacie? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Niciaaa

Jakieś 3 tyg. temu uprawialiśmy z moim chłopakiem seks oralny. Później on dosłownie tylko dotknął penisem mojej pochwy, ale go nie wsadził. Nie było spermy napewno. Jednak teraz już 3 dni spóźnia mi się okres. Czy to możliwe żebym była w ciąży? Czy to możliwe że wydzielił mu się prejakulat w którym były plemniki, lecz on tego nie czuł i od tego mogę być w ciązy? Błagam. Pomóżcie

Gość moze byc
no jest to mozliwe poniewaz jesli dotykalas penisem swoje narzady to w wydzielinach chlopaka mogly sie znajdowac plemniki wiec moze jestes w ciazy ale po pierwsze jesli spoznia sie okres 3 dni to nie tragedia a po drugie jesli kochaliscie sie 3 tyg temu i byla bys juz w ciazy to zrob test to on ci wykaze czy jestes czy nie!!

Gość Niciaaa
Pomóżcie, proszę.. :(

Gość nioprze
Przecież mądra głowa wyżej już odpisała Ci naTwoje pytanie. Jakiej Ty pomocy oczekujesz - że jakaś wróżka napisze Ci, że nie jesteś w ciaży? Pytasz czy jest to możliwe, że po takiej akcji jestaś w ciązy, to Ci tu piszemy - TAK!!!! Zrób test albo do lekarza zasuwaj! Tylko to da Ci 100% pewności.

ee tam wydaje mi sie,ze nie powinnas byc w ciazy chyba ,ze jestes wiatropylna musniecie penisem pochwy nie oznacza od razu dziecka bo plemnik am dluga droge zeby dostac sie do jajeczka mysle ,ze to stres

Kochana ale w czym mamy pomóc? "moze byc" napisał/a już wszystko! Dobrze błoby zrobić test! jeżeli to ciąża to napewno już coś wyjdzie!

Gość Niciaaa
Dzięki... Mam nadzieje, że będzie ok. Niedługo zrobię test.