Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Czy ludziom biogatym popierdzielilo sie we lbach

Polecane posty

Gość Pawel21

Naprawde czy nadmiar gotowki przeslania zdrowy rozsadek,albo moze ja jestem przewrazliwiony. Ok wiec zaczne od tego bo moze ja nie znam przepisow ruchu drogowego. Czy przejscie dla pieszych jest dla pieszych czy dla samochodow ?czy na przejsciu dla pieszych mozna wyprzedzac i proc ponad setke?. tak tak a to wszystko samochody klasy terenowej Lexusy tak tak pani w kremowym samochodzie tej firmy. Pani9enko w futrze spisalem pani numer rejestracyjny co pani zrobila. Czy naprawde bogaci ludzie to az taki kawal sk....na.??

Gość Pawel21
Ale przyznasz chyba,ze wyprzedzanie na przejsciu czy nie przepuszczanie pieszych to po prostu wykroczenie,tylko dlaczego to robia to osoby ktore chyba no nie wiem sa w miare inteligentni wozacy sie takimi brykami ze hej. No czyzby naprawde cos nie tak juz sie zrobilo od nadmiaru zawartosci portfela.??

sam jestem kierowcą ;) to jest brak wyobraźni i zbytnia wiara w możliwości auta (pędzenie w zabudowanym takimi prędkościami) .Co do pasów to różnie to bywa czasami piesi sami się pchają pod koła a czasami kierowcy nie zwracają uwagi. Na drodze trzeba miec ograniczone zaufanie do wszystkich

Niestety kultura kierowców u nas jest baaaardzo słaba. Jasne, że sie miałeś prawo wkurzyć - przez jej głupotę mogłeś stracić zdrowie lub życie... a ona co najwyżej dałaby auto do mechanika a w tym czasie wyciągnęłaby z garażu np.toyotę... :-( Może to nieładnie tak życzyć innym tuż przed świętami, ale sprawiedliwie byloby gdyby wszyscy bezmyślni piraci drogowi, zanim doprowadzą do wypadku z udziałem niewinnych osób - sami wylądowali w rowie czy na słupie tak skutecznie, aby zaczęli przewidywać skutki takiej jazdy... Zawsze mnie wkurza gdy winowajca ma mniej szkód czy obrażeń niż inna osoba P.S.Załatw sobie lewe tablice rejestracyjne- takie jak tej pani i zatankuj sobie za darmo na kilku stacjach... hi hi... żartuję

Ja nie mam zaufania nawet do latarni. Zawsze mam obawy że mi wyskoczy któraś pod koła. Strasznie mnie to stresuje. :o

Gość sdklkiok
na polskich drogach pelno braku elementarnego dobrego wychowania (w UK czy US nie do pomyślenia)

Gość pieniądze nic do tgo nie mają
wczoraj dziadek w kapelutku wyskoczył z maluszka i darł na mnie japę, że przechodzę na zielonym a powinnam się rozejrzeć czy aby on nie postanowił przejechać bez zatrzymywania się.

zauwazylam ze czlowiek im ma wiecej kasy tym jest bardziej chciwy i pazerny:O a ja zawsze myslalam ze powinno byc odwrotnie

Gość nie sądzę tak
raczej 100 zł ma wówczas inną wartość.

niestety, nikt jej nie udowodni, ze cos takiego zrobila (najczesciej przy przejsciach nie ma kamer). nawet jak spisales numer rejestracyjny, zglosisz sprawe na polcije, to i tak potrzebny jest swiadek, ktory potwierdzi twoje zeznanie. bo inaczej bedzie jej slowo przeciwko twojemu. Suma sumarum skonczy sie na upomnieniu, bo takie sprawy na ogol nie sa kierowane do sadu :/ sorry, w naszym kraju chronieni sa cwaniacy i nadziani karierowicz,e nie zwykli ludzie