Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze byc

swinie na szpilkach

Polecane posty

Gość moze byc

co sadzicie o tych laskach co smigaja po ulicach w szpilach 10 cm i omal sobie nog nie polamna dosllownie tragedia!!!! i to bez roznicy czy szczuple czy misiowate!!!! dziewczyny co wy myslicie ze fajnie wygladacie doslownie posmiewisko z siebie robicie!!!!! jak sie nie umie chodzic na szpilkach to po co sie w nie pchac!!!! PARANOJA!!!!!!!!!!!!

Gość moze byc
Aha!!!!!! chciałam jeszcze dodać, że obsesyjnie kupuję sobie 15 centymetrowe szpile po czym wsadzam je sobie w odbyt :D dziewczyny, nauczcie się do czego służą szpilki!!!!!! nie ma to jak szpikulec w odbycie mówię wam, CUDO!!!!!!!!!!

komicznie to wygląda jak nie potrafią w tym chodzić swoja drogą ciekawe ile sobie tak żeby wybiło :P właśnie, czemu \"świnie na szpilkach\" ?

Gość moze byc
wloz sobie sama i nie podszywaj sie kretynko!!!!!!

Gość czesc chomik na życzenie
chrum chrum qwik qwik

Gość moze byc
a to dlatego "swinie na szpilkach" bo jak bys swini szpilki wsadzila tez by komicznie wygladala i by sobie ratki polamamla :)

Dlaczego swinie ? jesli lubia w czysm takim sie poruszac to czemu nie?!? ja osobiscie wole sportowe obuwie w szpilkach nawet najnizszych czuje sie smiesznie ... tu chyba nie chodzi tylko o szpilki ... o mnie za mnie ludzie moga chodzic w czym tylko chca troche TOLERANCJI jesli czegos nie lubisz albo nie mozesz patrzec jak ten ktos smiesznie chodzi to poprostu nie PATRZ

Gość moze byc
jestem właśnie w trakcie wsadzania sobie nowo nabytych szpil w dupe!!!!! uhh.... jeszcze tylko 3 cm zostały!!!!!! czy ktoś jest w stanie mi pomóc? co mam zrobić????!!!!!!!!

Gość moze byc
tylko proszę o poważne odpowiedzi, każdy ma jakieś swoje małe dziwactwa...

Gość moze byc
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może byc - czy masz jakies kompleksy? bo to pierwsze co przyszło mi na mysl jak przeczytalam to co napisalas...a moze to zazdrosc?