Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicoteraz

cholerne diane 35

Polecane posty

Gość noicoteraz

Witam was moje drogie, mam pewien problem, otóż gin po rozpoznaniu u mnie pcos i podwyższonego testosteronu przepisał mi diane, biorę pierwsze opakowanie jednak skutki uboczne są tragiczne, długo by je wymieniać, m.in absolutny brak libida, wahania nastroju, tkliwość piersi, zawroty głowy, kołatanie serca. Zastanawiam się czy mogę je odstawić już teraz czyli po 12 tabletkach i czy nie wpłynie to druzgocąco na mój organizm? Błagam, pomóżcie bo nie wiem co mam robić, wizyta u ginekolog dopiero za 2 tygodnie!

Gość noicoteraz
nikt nie pomoze?;-(

Gość poszłabym natychmiast
do innego gina i zapytała co robić.A w ogóle rzuciłabym to w jasną cholerę

Noicoteraz słuchaj ja miałam podobny problem, tylko ja sobie gospodarke hormonalna spiepszyłam własnie tabletkami zle dobranymi przez ginekologa. Przytyłam 10 kilo przez 3 miesiace, nabawiłam sie rozstepów i problemów z okresem na jakies 4 lata, teraz jestem w ciazy 4 miesiac, i tez na poczatku zbierałam efekty mojego debilnego ginekologa i tych prochów bo miałam niedobór progesteronu i prawie straciłam dzidzi, ale zmieniłam lekarza i wszystko jak narazie dobrze. To taka moja przestroga, żebys nie lekceważyła tego i posżła do innego gina tak jak juz ci tu doradzono smigaj i nic sie nie martw trzeba by ci zrobic badania hormonalne, i na hormony tarczycy tez koniecznie, bo to czesto przyczyna takich dolegliwosci trzymam kciuki

Gość noicoteraz
Dziękuję za radę :-*

Gość hdhfdfhhfdfhfhf
ja po dianie mialam takie libido, ze hej, teraz biore tri minulet i jest gorzej :(