Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malomadra

glupi temat

Polecane posty

Gość malomadra

Poznalam dzis dziewczyne 25letnia- w moim wieku, ktra zna biegle 2 jezyki, konczy wlasnie drugi kierunek studiow, zwiedzila pol swiata, jest calkiem ladna i pracuje z moim facetem, ktory nie kryje oczarowania nia. Zle mi z tym, choc do tej pory uwazalam sie za calkiem interesujaca kobietke, przy niej wypadam dosc blado. Jestem po studiach, ale wiode dosc zwyczajny zywot. Zazdrosna sie robie...obawiam sie, ze moge stac sie dla mojego ukochanego nudna...:/

Gość malomadra
...wiem, ze to glupi temat, ale dziwnie mi z tym.

Gość sofokles incognito
to dlaczego nic nie robisz by to zmienić ? meżczyźni lubią interesujące kobiety z pasjami no i oczywiście atrakcyjne bo brzydkie to niech na necie sobie siedza

Też było by mi dziwnie z czymś takim -musisz się podciagnąć ,zapisać na jakiś kurs językowy zrobić na bóstwo.

Gość jabłko z dupy
powyrywał krowie kłaki z pipy, jak będzie maślane oczy robić do twojego chłopa

Gość malomadra
...podciagnac, hm...do tej pory bylo mi dobrze z taka jaka jestem. Mam swoje plany i zamierzenia, ktore realizuje, ale...jakby to ujac, sa troche z innej bajki niz to co robi ta kobieta.

Gość malomadra
nic nie robie gdyz to nowa sytuacja, wlasnie zastanawiam sie c zrobic i czy w ogole cos robic...

Gość jabłko z dupy
uroczy trójkącik byłby bardzo wskazany, o ile chłop dobry yebaka

Dlaczego masz się zmienić - nie rozumiem. Jeśli czujesz potrzebę zgłębiania wiedzy zrób to, jeśli tylko ma to być dla faceta daruj sobie. Wierzę, że jesteś super babką , która ma dużo do zaoferowania swojemu facetowi. Myślę, żo oczarowanie nową koleżanką mu minie.

Gość malomadra
tja...

Gość malomadra
indula- no wlasnie, ja lubie to co robie i to kim jestem i do tej pory uwazalam to za wartosciowe, tylko boje sie teraz, ze ona bedzie "bardziej wszechstronna', bedzie miala wiecej do zaoferowania...