Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefgah

sa tu jakies dziewczyny w wieku 19-23 ktore chcialyby pogadac...

Polecane posty

jak juz wiadomo strasznie sie nudze i zaczynam lapac kompleksy na punkcie wlasnej figury porazka:/ a u Ciebie co tam?

Gość siekierzanka
i ja jestem tu nowa i jeszcze nie mam piersi ani nie mam jeszcze mamusi

e tam kompleksy, bez przesady, wisona idzie trzeba myśleć pozytywnie ;)) pozatym idą święta :)) cieszmy sie ludzie:)

Też się nudzę. Dziś cały dzień przeleżałam. Jak sobie pomyśle oc niedzielnym śniadanku z rodzinka to mnie skręca. Zastanawiam się nad otworzeniem firmy.

BłyskotkiOla ja tez jakos nie moge o tym myslec jakos nie przepadam za tymi swietami

Gość LENKA_20
abcdefgh witaj w klubie zakomplexionych...tez sie glodzilam ale dzis wieczorem nie wytrzymalam ,wlasciwe sama nie wiem czemu...szlag by to trafil od jutra od nowa:-/ poza tym tez sie nudze:-/ i wala lapie jak cholera..te swieta sa bez sensu

a ja wręcz przeciwnie, przydałoby się troche przytyć bo troszke za chuda jestem wiec akurat z jedzeniem nie ma problemów, nawet mnie namawiają żebym wiecej jadła , kiedy mi sie juz nie chce. A święta są okej, post sie kończy, zaczną sie imprezy i będzie fajnie, nie ma co sie zamartwiac na zapas:) ja studiuję wiec narazie o otwieraniu firmy nie myśle. jestem na 1 roq ;)

no wlasnie bez sensu wszystko jest bez sensu:/ nie dawno wyszlam z kompleksow a tu znowu a przeciez kazdy mi mowi ze jestem chuda:/

kto nie ma kompleksow;] ja sie za siebie wzielam miesiac temu codziennie robie brzuszki, zaczynalam od 20:P teraz robie ponad 100:D:P ale wiem ze dziennie powinnam wiecej ale juz zauwazylam ze brzuszek jest bardziej twardy i jakby tego tluszczyku mniej:P

a co do świąt - też sobie jakąś hardcorową dietę wymyslę na ten czas, w swięta lepiej niż w dni powszednie :D lubię wyzwania ;)

Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jedziemy do ciotki i będzie też rodzina jej męża. A oni są fanatyczni i odprawią małą mszę przy tym śniadaniu. Nie lubię takich "szopek". Najchetniej bym gdzieś wyjechała. Szkoda, że nie ma słoneczka za oknem. Od razu człowiek poczułby się lepiej. Zaczęłam masować swoje zimowe sadelko:) zamówiłam alveo na wzmocnienie i oczyszczenie. Odkryłam bombowy kryjący podkład i w sobotę 29 będę miała malowanie twarzy przez panią kosmetyczkę.

Gość alana---=0
ale sie tu rurska brzydkie niedopieszczone skumaly. i beda sie wlasnym smrodem okadzac

hehe a ja sie nie odchudzam wcale, po prostu juz taka jestem i chyba nic na to nie poradze, bo brak mi checi zeby jesc wiecej i wiecej, a mam 175 cm wzrostu i okolo 56 kg waze chyba, bo w sumie dawno na wadze nie stawalam:)

mi sie ostatnio w ogole nie chce jesc ale to dobrze, tu i owdzie zniknie;) mowie mamie ze cos nie mam ochoty na obiad a ta zaczela mnie pytaniami dreczyc czy wszystko jest w porzadku;P na sniadanie zeby zjesc 2 male kromki chleba to sie mecze:( obiad 2 razy widelcem machne i to wszystko:P