Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swqwsws

Wytłumaczcie mi bo nigdy nie piekłam sernika!!

Polecane posty

Gość swqwsws

http://www.gotowanie.v9.pl/przepisy/45/6.html tu jest przepis na sernik rosa, niby wszystko napisane, ale!!!powiedzcie mi, czy najpierw na chwile wkładamy same ciasto ze spodu, do piekarnika, chwile opiekami, a dopiero pozniej kłądziemy mase serowa?bo tu tego nie napisano, bo kiedys probowałam zrobci sernik i kładłam od razu na ciasto na spodzie,sernik..i sernik sie zapadł,zrobił sie zakalec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość swqwsws
pytam serio1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fhjfgdnetjetyete
jak bedzie zakalec to tez bedzie ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość swqwsws
odpowiedzcie mi na pytanie!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To zależy od przepisu . Ja kłade od razu na spodzie , ale musisz pamiętać ,że takie ciasta jak serniki piecze sie na 175 stopni i nie tak jak podają w przepisach 40 - 50 min. tylko dłużej , bo \"mokre \" ciasta muszą się dłużej piec -to wtedy nie powinno być zakalca :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spód to zwykłe kruche ciasto także wylewasz na nie odrazu sernik i całość pieczesz. Nie masz piec oddzielnie spodu a później sera.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość swqwsws
moje drugie ja, a nie mozesz podac tutaj, po co mam ci gadac swoje gg ale oki gg to 5146275

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×