Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WujekAlfred

Umówiłem się na spacer a tu pada.. Co robic?

Polecane posty

Gość WujekAlfred

Czesc. Umówiłem sie po raz pierwszy z pewna dziewczyna w konkretnym miejscu(park). Pada;/ I teraz mam problem bo wiem ze bede musial isc z nia do np restauracji. Przy pierwszym spotkaniu wypada przyjechac po nia? Czy moze mamy lezc w deszczu?

Gość wujek na pierwszej randce
to tylko leżć, deszcze, śniegi, zaspy, wichury, burze nie straszne dla prawdziwego samca! Odwagi wuju!

Gość dsfdsf
na 1 randce to restauracji? Pogielo Cie? Chyba, ze masz duzo pieniedzy

Gość WujekAlfred
Ale... Wujek sobie pomyslał, że moze pod parasolką miałby okazję troche zbliżyć się do cioci..:) jak myslicie??:D

wujek, wyluzuj, niech ona wyjedzie ci z inicjatywa bo jak ja zaprosisz to sobie pewnie bedzie zyczyla abys za nia placil:-o sprawdz czy jest kobieta z klasa ( nie pozwala za siebie placic ) czy jest pasozytem - geszefciara lecacą na kase :classic_cool: nie daj z siebie zrobic osla chlopie

Gość Helena64
idzcie do kościoła, są święta synu

to kobieta z klasą nie pozwala za siebie płacić? pierwsze słyszę. jeśli spotykam się z facetem po raz pierwszy i on mnie zaprasza do restauracji czy do kina, to pozwalam za siebie zapłacić. na następnych spotkaniach już nie. czyli dowiedziałam się, że jestem kobietą bez klasy :D cóż, jakoś sobie z tym poradzę.

Czyli prawdziwa kobieta nie pozwala za siebie płacić? Rozbawiłeś mnie:D Prawdziwy facet zawsze proponuje, że zapłaci a co zrobi z tym kobieta to już inna sprawa. Nigdy nie chciałabym być z takim skąpcem, który na każdej randce dzieliłby rachunek pół na pół:O

Gość dsfdsf
pinkyyy - a my nie chcemy byc z pasozytem, za ktorego trzeba placic 💤

Gość WujekAlfred
No więc co w koncu? Mam z nią chodzić w deszczu czy gdzies pojechac?!!?!

Mam takiego kumpla, który bardzo się o mnie "stara" a np. Idziemy razem do kina składamy się na ten bilet(bo on jeszcze nigdy nie pomyślał, żeby postawić)po czym ja daje 20 zł on 10 i uważa sprawę za zamkniętą...A sam czeka, aż mu 2 zł oddam:P Nie wymagam żeby za mnie płacić na każdej randce, ale trochę kultury i gestu nie zaszkodzi. To jest po prostu miłe i wcale nie chodzi o kasę(nie brakuje mi na piwo czy bilet do kina;))

Moja rada jest taka: Idź najpierw poświęć sobie jajeczka :classic_cool: A tak na poważnie to umów się z nią, idź do knajpy i na koniec zaproponuj że zapłacisz. Jeśli dziewczyna bez mrugnięcia okiem przyjmie to znaczy że jest materialistyczną szmatą. Tak czy siak powinieneś zapłacić za nią. Będziesz szczęśliwcem jeśli ona zacznie sie tłumaczyć, że może ona zapłaci za siebie. Nie przyjmuj kasy i sam zapłać, ale w tym momencie powinna zapalić Ci sie lampka pt " ona nie jest materialistką" ;-) Powodzenia synu 🖐️

Gość ziuta.. z bydgoszczy
do lasu jedź :)