Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajjjj

Alax - ktos brał????????????????????

Polecane posty

Gość szukajjjj

poszukuje informacji na ten temat poniewaz dostalam go od lekarza na zaparcia Chcialam sie doiwedziec jak na was dziala???? czy jest silny czy slaby??? bo ja sie boje ze dostane po nim rozwolnienia:( oto info z neta: Skład 1 draż. zawiera: 0,1 g alony; 0,0638 g wyciągu suchego z kory kruszyny; 0,01875 g alkaloidów pokrzyku wilcza jagoda (lub korzenia pokrzyku wilcza jagoda); 0,06 g sproszkowanego korzenia lukrecji, 0,06 g sproszkowanej kory kruszyny. Działanie Działa przeczyszczająco na drodze drażnienia splotu warstwy mięśniowej jelita grubego i zwiększania ruchów perystaltycznych. Alkaloidy zawarte w pokrzyku działają spazmolitycznie na mięśnie gładkie jelit i ułatwiają wypróżnienie. Wskazania Zaparcia związane z osłabieniem ruchów perystaltycznych jelit lub stanem skurczowym mięśni gładkich jelit.

W moim przypadku sam Alax niewiele zdziałał. Stosowałam Alax wraz z herbatką na zaparcia, a efekty i tak nie były silne. Po prostu załatwiałam się rano. Nie towarzyszył temu silny ból ani żadne niepokojące parcie. To raczej bardzo bezpieczny lek.

Gość szukajjjj
no bo ja sie wlasnie boje ze mnie tak przeczysci ze bede musiala co chwile latac do WC:( no ale coz wykupie zobacze jak zadzialaja,ale mam stracha

Gość szukajjjj
katis dzieki:) jak cos to wezme po swietach:)

Gość ronii
ja wziełam cztery wystarczy brałam o 8 rano i nic nie dało

Gość ronii
nie działa

Gość ronii
no jakoś nic nie działa

Gość BetiJ7175
Uzywaliscie leku co sie nazywa Alax? Bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego leku i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Tu zanalazlam troche informacji o Alax: http://www.listalekow.pl/alax/ - myslicie, ze to prawdziwe komentarze? Nie w smak mi sie przejechac i roztrwonic bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
Kompletnie nie dziala, a ja jestem bardzo wrazliwa w tych kwestiach a teraz nic zero! a dodam, ze nigdy nie bralam tego typu lekow wiec powinno zadzialac duzo szybciej. Wzielam dwie tabletki i nic nawet sie nie zalatwilam przez 2 dni:(