Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watermelon07

Nie mam żadnego pomysłu na fryzurę /

Polecane posty

Gość watermelon07

Mam kręcone, cienkie i niezbyt gęste włosy lekko przed ramiona, z przodu są trochę dłuzsze, z tyłu nieco krótsze (lekko asymetryczne cięcie). Czasem je prostuję. Nistety nie mogę sobie pozowlic na zbyt bujną grzywkę, bo po prostu mam za mało włosów :O, jedynie taką marna imitację :O. Nie mam pomysłu na fryzurę, a odzuwam nieodpartą chęć zmiany. Farbowanie odpada, mam 18 lat i nie chcę już sobie niszczyć włosów.

Gość FGLVM0NIOCNDIWMNS
FRYZURA NA ''RIHANNE'' PRZY KRECONYCH /FALOWANYCH WLOSKACH TEZ WYG;LADA BARDZO CIEKAWIE

Gość wycisakarkla
to najpierw doprowadz je do jako takiego stanu- sa suche? uzywaj masek nawilzajacych (polecam placente z lozysk) i jedwab. przestan suszyc wlosy (jesli to robisz to wiem jak boli rzucenie tego nalogu ale da sie wytrzymac), jesli sa slabe i za cienkie proponuje stosowanie waxu, z tym ze musi byc naprawde cieplo zeby odzywka zaczela dzialac. do tego malo stresu i lepsza dieta- niestety na skutki trzeba poczekac. mozesz zaczac lykac cynk i vigor na przyklad, bo w te wszystkie skrzypowe badziewia nie wierze. trudno tak doradzic ci fryzure jak sie ciebie nie widzi

Gość Trelek
To może bądż lysa?

Gość watermelon07
Ale ja mam zdrowe, ładne włosy - nie farbuję, nie suszę, uzywam prostownicy ceramicznej fryzjerskiej. Z ich kondycją wszytsko ok tylko po prostu naturalnie nie są takie gęste jak bym chciała (widać to dopiero po wyprostowaniu, nie żebym była łysa czy coś ale do gęstych im daleko). Po prostu moje włosy są dość dziwne pod tym wzgledem, iż w połowie długości zaczynaja się robić coraz cieńsze i w końcu czym mam dłuższe tym jest ich mniej na końcach, dlatego jestem skazana na długość co najwyżej do łopatek :O.

Gość wycisakarkla
to nie cieniuj ich. nie wypadaja ci od prostownicy?

Gość watermelon07
nie, nie wypadają. zawsze były cienkie, u mnie w rodzinie to genetyczne, brat też ma ich niezbyt wiele i kręcone. ja mam trochę więcej, ale i tak wg mnie mało :O na dodatek jestem brunetką.