Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa_bond

KOBIETY DLA KOBIET

Polecane posty

Gość genowefa_bond

Pytanie do Pań czy miałyscie kiedys ochotę pobawić się z kobietą? i nie chodzi mi o lezbijki bo nia nie jestem ale chętnie bym tego spróbowała..... popieściła piersi kobiety bądź też polizała jej cipeczke, pobawiła się nią... mam 21 lat.... czy są tu jakies panie o podobnych fantazjach???? :)

Gość wycisakarkla
mnie kreci pocalunek z dziewczyna ale reszta mnie brzydzi. nie wiem czemu to dopuszczam a reszta mnie brzydzi

kiedys śnilo mi sie ,że uprawiałam seks z kolezanką której nie lubie za specjalnie.Było fajnie i bardzo mnie ten sen podniecil.

Gość 16natskaaaa...
ja się lizałam z przyjaciółką w sylwka. Było fajnie:D reszta też mnie brzydzi, cipsko czyjeś lizać, a pfe.

Gość nicejka
ja bym chciała spróbować z kobietą. genowefa, moze się spotkamy hihi mam 24lata.

Gość helusia2010
ja się z Tobą spotkam:-)

Moim marzeniem jest pocałować dziewczynę :P

Gość Odpowiedż Ona
Ja też miałam taką fantazje,lubie patrzeć na kobiety,mimo tego,ze nigdy nie związałabym się z zadną z nich.Jeżeli chodzi o sex z kobietą to mam go już za sobą,było wspaniale,zadnych zahamowań.Uważam,ze jeżeli ma się na coś ochote to prędzej czy póżniej się tego spróbuje.

ja tez mam takie marzenie nie jestem les ale chcialabym moc piescic i byc pieszczona przez kobiete napisz do mnie moze cos nam sie uda zrobic aanuleczkaa@wp.pl

ja tez mam takie marzenie nie jestem les ale chcialabym moc piescic i byc pieszczona przez kobiete napisz do mnie moze cos nam sie uda zrobic aanuleczkaa@wp.pl

Gość DONATAAAAA
MIAŁAM KIEDYŚ UDANE UCZUCIA ZWIĄZANE Z KOBIETĄ BYŁAM PIJANA NA IMPREZCE ZACZEŁO SIĘ NIEWINNIE ALE BYŁO CUDOWNIE WSTYDZIŁAM SIĘ PARĘ DNIA AL E BYŁO OK

Gość jablkogruszka
oj, ja tez o tym mysle... na maksa..