Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18nastkkkaa

powazne pytanie

Polecane posty

Gość 18nastkkkaa

Jestem z pewneym facetem juz polroku niedawno zaczelismy współzyc wczesniej byłam dziewica wiec nie mam doswiadczenia w tej kwesti 1)czy to normalne że po stosunku na drugi dzień mnie wszytsko boli?Podobno jestem tak drobno zudowana i to kwestia przyzwyczajenia.Jak długo was bolało?a kiedy sie przyzwczailiście? 2)W jaki sposon brac go do gardła całego nie krzytuszac się przy tym? 3)czy od spermy się tyję?Ile ma kalorii? 4)jak zniechecić faceta do ostrego seksu i namówić go na cos delikatniejszego..bo mój facet delikatny jest tylko po...głaszcze mnie wtedy i nazwyaz grzeczną kobietka prztulajac do siebie wtrakcie natosmiast zachowuje sie jak by mnie gwałcił i zaczynam watpić w jakiekolwiek uczucie z jego strony... Prosze o odpowiedzi?Mam 18 la w zasadzie to prawie 19 mój partner 33 jestem jego szósta kobieta on moim pierwszym

Gość 18nastkkkaa

Gość 18nastkkkaa
czy ktoś zemna o tym porozmawia???

Gość Z daleka wali prowokacją

Gość dkdkdkdk
Szlag mnie trafia, jak czytam takie topiki. Nie, to nie jest normalne, że cię boli, to nie jest normalne, że zachowuje się, jakby cię gwałcił, to nie jest normalne, że sprawia ci cierpienie, to nie jest normalne, że się krztusisz, i wreszcie to nie jest normalne, że dajesz sobie to robić!!!!!

Gość dkdkdkdk
Seks ma być taki, żeby tobie sprawiał przyjemność. Ty potrzebujesz delikatności, jak facet nie potrafi tego rozumieć i uszanować, to jest skończonym dupkiem i sorry, ale powinnaś zrezygnować z tego związku, bo to jest patologia, żebyś robiła to czego on chce, dając siebie przy okazji krzywdzić. To żaden seks, i żadna miłość - to egoistyczne zaspokajanie swoich potrzeb czyimś kosztem.

Gość dkdkdkdk
I nie mow mi jeszze, że jest od ciebie starszy. Taki żałosny złamas, co musi się na słabej kobiecie wyżyć w łóżku zwykle bierze sobie młodą i naiwną, bo starsza dałaby mu po pysku za takie praktyki.

Gość 18nastkkkaa
na codzien jes normalnym fjnym facetem.Ja nie wiem jak to powinno być bo to on mnie wprowadził w swiat seksu nie jestem doswiaczona podobno jego byłe nie miały z tym problemów

1 co dokładnie cię boli? 2 trzymać trzon penisa w dłoni i tylko żołedz trzymac w ustach a głebokość regulować trzymana dłonia 3 niewieke kalorii i napewno się nie utyje natomiast można utyć od niewłaściwie dobranych pigułek anty. 4 Jestes poczatkująca w seksie więc nie jara ciebie ostry seks z czasem zmienisz zdanie ,powiedz mu ze jestes jezcze ni gotowa na ostry seks

patologia.. znam dziewczyne, ktora miala podobna sytuacje, tylko koles byl 3 lata mlodszy a ona o rok. po 2 miesiacach wspolzycia zaszla w ciaze i tyle po nim zostalo..