Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zając Wjelkanocny

Cuda, cuda ogłaszają

Polecane posty

Gość Zając Wjelkanocny

Od kiedy on rządzi żywność zdrożała o 50 procent, znacznie w górę poszły ceny paliwa i energii (za Kaczyńskiego benzyna była po 3,25, teraz 4,60; energia 1 KW - 28 gr, teraz 1 KW- 42 gr.). Podczas krótkich rządów Tuska powstał popłoch na giełdzie, obniżono wysokości emerytur i podniesiono wiek emerytalny, jako antidotum na problemy służby zdrowia wymyślono dodatkowe opłaty od pacjentów. Na wolność wyszli tacy "więźniowie sumienia" jak gang obcinaczy palców. Do tego doszły niższe i późniejsze emerytury oraz obietnica "zwrotu" nazistom naszego Śląska, Mazur, Pomorza i Wielkopolski. To i tak niepełny bilans „cudów”. Niewątpliwie mamy tu do czynienia z jakimś paranormalnym zjawiskiem. Jak bowiem wytłumaczyć fakt, że, od kiedy Tusk rządzi wszystko zdrożała o około 50 procent, a sondaże wzrosły mu o 25 procent.

Gość Cziechija
Takiego vy mate prezidenta i premiera na jakego zaslugujete!

Gość BHP
Cala klasa polityczna jest do wymiany. Ale na co ja wymienic? Nie ma na co. Spoleczenstwo takie...

Gość kakakakka
I ma 50% poparcie. Sorry, PISowskie sługusy, ale tylko kompromitujecie siebie coraz bardziej tymi rozpaczliwymi próbami nabicia sobie punktów.

Gość a widzisz kogoś sensownego
do rządzenia w tym kraju? postkomuna, pawlak, lepper czy giertych? Bo kaczory na własną prośbę przegrały wybory. Większość wyborców po nie głosowała na po tylko przeciw kaczorom - z tą ich butą, brakiem umiejętności negocjacji, walką z całym światem...

Gość BHP
kakakaka, Co to jest to "Sorry"? Ja nie mieszkam w Polsce, to nie wiem.

ale dlaczego od razu autorowi topicu dopisujecie etykietkę, jakoby był pro-pisowski to sa fakty i tyle