Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garaxxa

Jak byc radosna stara panna?

Polecane posty

Gość garaxxa

Niech bedzie singielka po 30, ktora chciala miec rodzine ale nie wyszlo. Czy mozna byc radosna nawet jak marzenia sie nie spelnily?I jak to zrobic?

Gość jeśli to było właśnie celem
twojego życia - to nie, nie będziesz nigdy radosna jeśli natomiast jesteś w stanie rozwijać się na innych płaszczyznach życia, to skup się na tym, to też daje radość i satysfakcję

Gość Agata-Yamaha
Smutne życie samotnej kobiety po 30-ce. Zwłaszcza kiedy nie chce być samotna a jest :( . Wiem coś o tym.

Gość garaxxa
Ale to wcale nie bylo celem mego zycia. Kazda kobieta marzy o rodzinie. Predzej czy pozniej.

Gość jak ja nie lubie
madrzacych sie tutaj na forum, ktorzy glosza jaka wielka radosc mozna czerpac na innych plaszczyznach. W koncu mozesz i cwiczyc zachodnie sztuki walki, uczyc sie 4 jezykow, piac sie po drabinie w pracy a wkoncu i tak kazdy zateskni za cieplem domowego ogniska

Gość no skoro uważacie że
skoro WY chcecie mieć rodzinę, to znaczy, że KAŻDA kobieta tego chce, to gratuluję płytkiego myślenia, żałosne frustratki

do no skoro uważacie====> takich madrych jak ty moja żona codziennie ma w pracy w hospicjum, a żałosną to ty chyba jesteś

Gość plumkotka
myślę, ze ciężko . :( Zbyt duża presja otoczenia i to pytanie w oczach rodziny i znajomych "KIEDY " ?

Gość blondynku żałosny to jest
twój wpis o wibratorach, przygłupie

Gość złośliwa samica 30
--- bardzo miły blondyn,ale masz dziś nastrój :O

Gość hehehehehehe......
bardzo niemiły blondyn - do garów :D

no tak , jak być radosną starą panną, bardzo prosta odpowiedź, kupić zestaw dobrych wibratorów dobrej jakosci, jeśli złej będą się psuły i nici z radości, nic tu przygłupiego nie widzę

Gość to świadczy tylko o tobie

Gość dkdkdkdk
Bardzo miły blondyn - ty jednak jesteś wyjątkowym matołem. Ten tekst o hospicjum! A co, dzieci nie oddają rodziców do domu starców??? A do hospicjum trafiają również ludzie, nad którymi nie jest możliwa opieka w domu, albo rodzina zrzeka się tego. Stary a sadzisz tak durnymi tekstami, że aż przykro.

Gość dkdkdkdk
Aten tekst o wibratorach - dzieciaty staruch odpieprz się od autorki w ogóle wypad z takich topików bawić wyniki. Gówno cię obchodzi czyjeś staroapnienstwo. O wibratorach jak rozumiem wiedzę masz sporo, bo inaczej już nei zaspokoisz żonki. Cóż, lata lecą.

Gość dkdkdkdk
Bawić wnuki maiło być.

Gość sellalala
Co mu zostało prócz wibratorów/ :)

Gość złośliwa samica 30
Nagadujecie na BLONDYNA,ale samo pytanie jest dla mnie dziwne :O Albo jest radosna z tego powodu ze jest sama,albo czeka na love...Nie ma przepisu na szczescie.Musi sie liczyc tez z tym ze moze kiedys wokół Niej bedzie pusto.

lubię śpiewać lubię tańczyc lubie zapach pomarńczy, koł dvpy mi latają wpisy anonimowych cymabłów

Gość sellalala
Koło dupy to ci chyba latają wibratory (analne).

Gość reaaay
Masz dziwną skłonności do topików o starych pannach. Narobiłeś sobie dzieci staruchu, to na macierzyństwo marsz.

jeśli mając 42 lat jestem staruchem, to żeście na wasze głupie łby poupadali, stare zrzędliwe panny

Gość hmmm ..................
Ja tam wiem tylko tyle, że współpracować ze starymi pannami to masakra .... I żeby było jasne, z niejedną współpracowałam i wszystkie nie nadają się do życia w społeczeństwie .... Nie wiem co z czego wynika .... Czy z tego właśnie powodu nigdy się nie związały z nikim ...? Czy też dlatego, że są same, są takie jakie są ... ?

miałem w pracy taką panią, w sekretariacie, sekretarka, przerypany żywot z nią był. Czasem od rana słodka jak przylepek, a czasem, tylko ogon pod siebie i uciekać , i od czego to zależało?

Gość hmmm ..................
hmmm stara panna??? Ja mam w pracy taką starą pannę ... to u niej jak jest miła dla mnie, to wiem, że szykuje na mnie wielki nóż w plecy .... :P Bardzo lubią dołki kopać ... Pewnie dlatego, że ta praca, to jedyne co mają ...

Gość stara panna nie ma prawa
do tego, by czuć się źle - od razu zaczną szeptać, że to z powodu braku faceta stara panna nie może mieć złego nastroju - od razu zaczną szeptać, że to z powodu braku faceta stara panna nie może bezczelnie się odezwać - od razu zaczną szeptać, że to z powodu braku faceta stara panna nie może nie rozmawiać - od razu zaczną szeptać, że to z powodu braku faceta stara panna nie może być rozkojarzona - od razu zacznąszeptać, że to z powodu braku faceta stara panna nie może sobie na wile pozwolić - od razu zacznąszeptać, że to z powodu braku faceta stara panna nie może pokazać jak jej źle w towrzystwie ZGRYŹLIWYCH, dopiekających mężatek... nie może odpowiedzieć atakiem na atak od razu zacznąszeptać, że to z powodu braku faceta do wszystkiego mają prawo tylko mężatki :(

\"Stare panny są zrzędliwe...\",gdyby tak było,to świat byłby piękny,bo stare panny są cały czas w mniejszości,ale \"niestety\",mężatki i młode panny skutecznie starają się,żeby świat był pełen zrzędliwych,podstępnych i zawistnych kobiet-taka widać natura.